Dominique Strauss-Kahn: Μη φοβάστε το ΔΝΤ!

«Δυστυχώς, οι Έλληνες δεν είναι οι μόνοι που δαιμονοποιούν το ΔΝΤ. Αλλά τόσο οι Έλληνες όσο και οι άλλοι, πρέπει να βλέπουν το ΔΝΤ για αυτό που είναι σήμερα. Είναι ένα είδος οργανισμού συνεργασίας όπου όλες οι χώρες του κόσμου εργάζονται από κοινού για να βοηθήσουν τις χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Σήμερα, αντιμετωπίζει προβλήματα η Ελλάδα, αύριο μπορεί να είναι μια άλλη χώρα. Τι κάνει το ΔΝΤ; Προσπαθεί να προσφέρει συμβουλές και βοήθεια εκ μέρους ολόκληρης της διεθνούς κοινότητας. Οι Έλληνες πολίτες δεν θα πρέπει να φοβούνται το ΔΝΤ. Είμαστε εκεί για να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε.»

Αυτά υποστήριξε ο “σοσιαλιστής” Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ, Dominique Strauss-Kahn, στις 24-4-2010. (πηγή)

Ευτυχώς που μας καθησύχασε ο Ντομινίκ. Είναι ο δικός μας άνθρωπος που προσπαθεί να μας βοηθήσει! Ας μην δαιμονοποιούμε τη χημειοθεραπεία που θα προσφέρει στην καρκινοπαθή χώρα μας. Εάν η χημειοθεραπεία που προτείνει το ΔΝΤ εμπεριέχει κόψιμο του 14ου ή του 13ου μισθού, ή 9% της σύνταξης, σιγά το πράγμα! Ουκ επ’ άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος, είπε ο Χριστός. Και ο Ντομινίκ, παρόλο που γεννήθηκε από Εβραίους γονείς, ως “σοσιαλιστής” ακολουθεί πιστά το Ευαγγέλιο. Θέλει να στρέψει τους λαούς που “βοηθάει” το ΔουΝουΤου σε νηστεία και προσευχή.

Άλλωστε η λιτότητα θα κάνει καλό και στην υγεία μας. Μη δαιμονοποιείτε λοιπόν, παίδες, το ΔουΝουΤου, το “σωτήρα” μας. Είναι ένα αγαθό εργαλείο που θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι Χριστιανοί, διότι το περιττό χρήμα είναι εκ του πονηρού. Δεν θυμάστε το άλλο που λέει το Ευαγγέλιο, ότι είναι δυσκολότερο να εισέλθει πλούσιος στη βασιλεία των ουρανών παρά μια καμήλα από την τρύπα της βελόνας; Θα μας χρειαστούν αυτά τα χριστιανικά αποφθέγματα από δω και στο εξής.

Κι αν οργίζεστε εναντίον της πολιτικοοικονομικής νομενκλατούρας που μας καταλήστεψε διαχρονικά, παρηγορηθείτε με τη σκέψη ότι αυτοί ως πάμπλουτοι κλεπτοκράτες δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στη βασιλεία των ουρανών, δηλαδή στους κόλπους του Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ που ξαποστέλλουν οι ιερείς μας – “αντιπρόσωποι του Θεού”, μαθές – τους μακαρίτες και μακαρίτισσες κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας. Καταλάβατε τα παράπλευρα “οφέλη” του ΔΝΤ, φίλτατοι;

Κι όταν το ΔΝΤ μας ζητήσει το 14ο μισθό, εμείς ας τους δώσουμε οικειοθελώς και τον 13ο, για να συμμορφωθούμε με την άλλη ευαγγελική ρήση που λέει, «και τω θέλοντι σοι κριθήναι και τον χιτώνα σου λαβείν άφες αυτώ και το ιμάτιον». Κοινώς, όποιος αντιδικεί μαζί σου ζητώντας το σακάκι, δώσε του και το πουκάμισο για ν’ απαλλαγείς από τη γκρίνια του! Καταλάβατε, φίλτατοι, πόσο επίκαιρο είναι το Ευαγγέλιο;

Επίσης, όταν κάνετε τους κατ’ οίκον υπολογισμούς σας και δε σας βγαίνει ο μήνας με τον πετσοκομμένο μισθό ή την σύνταξη, μην αγωνιάτε. Να θυμάστε την ευαγγελική προτροπή που λέει: «Μην αγωνιάτε για τη ζωή σας, τι να φάτε, ούτε για το σώμα, τι να ντυθείτε. Διότι η ψυχή είναι πολυτιμότερη της τροφής και το σώμα του ενδύματος. Παρατηρήστε τα πουλιά, που δεν σπέρνουν ούτε θερίζουν, που δεν έχουν ταμείο ούτε αποθήκη, και ο Θεός τρέφει αυτά• πόσο μάλλον θα φροντίσει εσάς που διαφέρετε από τα πτηνά.»

Κι όταν βγείτε στους δρόμους για να διαδηλώσετε εναντίον της καταλήστευσης των κεκτημένων σας, εάν φάτε καμιά φάπα από όργανο της τάξης, μην αντισταθείτε. Θυμηθείτε την εντολή του Χριστού που λέει «Ακούσατε ότι ειπώθηκε, οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος. Εγώ όμως σας λέγω να μη αντισταθείτε προς τον πονηρό• αλλά όποιος σε ραπίσει εις την δεξιά σου σιαγόνα, στρέψε εις αυτόν και την άλλην.» Έτσι μπράβο! Να είμαστε φρόνιμα παιδιά για χάρη της γαλαζοαίματης κλεπτοκρατίας, ώστε ν’ απολαύσει ανενόχλητη τα υλικά αγαθά της, ενώ εμείς θ’ απολαμβάνουμε τα πνευματικά από τώρα.

Και κλείνω με μια ακόμη ευαγγελική εντολή: «Μη θησαυρίζετε θησαυρούς επάνω στη γη, όπου το σκουλήκι και η σκουριά τούς αφανίζει, και όπου κλέφτες κάνουν διάρρηξη και κλέβουν. Αλλά, θησαυρίζετε στον εαυτό σας θησαυρούς στον ουρανό, όπου ούτε σκουλήκι ούτε σκουριά τους αφανίζουν, και όπου κλέφτες δεν κάνουν διάρρηξη ούτε κλέβουν.»

Αυτά τα χρήσιμα είχα να σας πως για σήμερα ώστε να κλείσουμε τα μάτια και να πιούμε το πικρό ποτήρι του ΔουΝουΤου, δηλαδή του “σοσιαλιστή” Γιωργάκη, με προθυμία. Θα τα κλείσουμε; Πολύ το φοβάμαι, παίδες…

Μη ταρασσέσθω υμών η καρδία, μηδέ δειλιάτω. Πιστεύετε στο ΔΝΤ και στο Τζέφρυ Παπανδρέου πιστεύετε. Εν τη οικία του Δουνουτοσοσιαλισμού πολλά ανήλιαγα υπόγεια υπάρχουν. Εκεί ο Γιωργάκης μας ετοιμάζει τόπον ανάπαυσης από τις κραιπάλες. Βοήθειά μας.

Ζήτω ο Δουνουτοσοσιαλισμός! Ζήτω τα τρωκτικά του δημόσιου κορβανά!

Δος μου Δουνουτοσοσιαλισμό,
Και πάρε την ψυχή μου,
Δουνουτοσοσιαλισμό στη νιοστή,
Και γδάρε το κορμί μου!

Δος μου Γιωργάκη σοσιαληστή,
Τα σώβρακα για να μας πάρει,
Και με το παραμύθιασμα,
Τις αντιστάσεις μας να άρει.

Δος μου Δουνουτοσοσιαλισμό,
Το περιττό μαλλί να μας κουρέψει,
Με Παπανδρέου πιόνι τους,
Σε στρογγυλό ταψί να μας χορέψει.

Tags: Dominique Strauss Kahn, IMF, ΔΝΤ, Τζέφρυ Παπανδρέου