Dr. Robert Malone: Ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων μοιάζει περισσότερο με εργαστηριακό στέλεχος παρά με φυσικά εξελιγμένο στέλεχος

Μελέτη διαπιστώνει ότι το πρόσφατο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων είναι αποτέλεσμα ενός εργαστηριακά τροποποιημένου ιού που πιθανώς απελευθερώθηκε σκόπιμα

By The Daily Expose
Global Research, June 03, 2022
The Expose 1 June 2022

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Πορτογαλίας αποκάλυψε στοιχεία ότι ο ιός που ευθύνεται για την επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων που φέρεται να σαρώνει σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία, έχει υποστεί μεγάλη τροποποίηση σε εργαστήριο από επιστήμονες, και πρόσθετα στοιχεία δείχνουν ότι κυκλοφόρησε σκόπιμα.

Η ασθένεια της ευλογιάς των πιθήκων συνήθως ξεκινά με πυρετό πριν εμφανιστεί εξάνθημα μία έως πέντε ημέρες αργότερα, που συχνά αρχίζει στο πρόσωπο και στη συνέχεια εξαπλώνεται σε άλλα μέρη του σώματος. Το εξάνθημα αλλάζει και περνά από διαφορετικά στάδια πριν τελικά σχηματίσει μια ψώρα που αργότερα πέφτει. Ένα άτομο είναι μεταδοτικό έως ότου πέσουν όλες οι κρούστες και υπάρχει άθικτο δέρμα από κάτω.

Η ασθένεια ήταν πάντα εξαιρετικά σπάνια και εντοπίστηκε για πρώτη φορά στους ανθρώπους το 1970 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό σε ένα αγόρι 9 ετών. Έκτοτε, περιπτώσεις ευλογιάς πιθήκων σε ανθρώπους έχουν αναφερθεί σε 11 αφρικανικές χώρες. Μόλις το 2003 καταγράφηκε το πρώτο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων εκτός Αφρικής, και αυτό ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, και δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε πολλές χώρες ταυτόχρονα.

Μέχρι τώρα.

Ξαφνικά, μας λένε ότι καταγράφονται πλέον κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία, όλα ταυτόχρονα.

eeeeΠηγή

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, 172 περιπτώσεις ευλογιάς των πιθήκων έχουν εντοπιστεί στην Αγγλία από την εβδομάδα που έληξε στις 29 Μαΐου 2022 και τώρα έχουν κυκλοφορήσει νέες οδηγίες που συμβουλεύουν όποιον έχει τον ιό να απέχει από το σεξ ενώ έχει συμπτώματα και να χρησιμοποιεί ένα προφυλακτικό για τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες μετά την εκκαθάριση της λοίμωξης.

Αλλά υπάρχει κάτι εξαιρετικά περίεργο σε αυτό το ξέσπασμα, καθώς το γεγονός ότι υποτίθεται ότι γινόμαστε μάρτυρες μιας εστίας σε χώρες του πρώτου κόσμου ταυτόχρονα για πρώτη φορά στην ιστορία δεν ήταν αρκετά παράξενο.

Δεν πιστεύουμε στις συμπτώσεις, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν. Ωστόσο  φανταζόμαστε ότι θα δυσκολευτούν να κατανοήσουν αυτή τη «σύμπτωση».

Πίσω στον Μάρτιο του 2021, η Πρωτοβουλία για την Πυρηνική Απειλή (NTI) συνεργάστηκε με τη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου για τη διεξαγωγή μιας επιτραπέζιας άσκησης για τη μείωση των βιολογικών απειλών υψηλών συνεπειών.

Η άσκηση εξέτασε κενά στις εθνικές και διεθνείς αρχιτεκτονικές βιοασφάλειας και ετοιμότητας για πανδημίες – διερεύνηση ευκαιριών για τη βελτίωση των ικανοτήτων πρόληψης και αντίδρασης σε βιολογικά συμβάντα υψηλών συνεπειών.

Ιδού το σενάριο που διεξήγαγαν:

llll

Πηγή – Σελίδα 10

Ένα ξέσπασμα ευλογιάς των πιθήκων που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου 2022, με αποτέλεσμα 3,2 δισεκατομμύρια κρούσματα και 271 εκατομμύρια θανάτους έως την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Πρέπει πραγματικά να πιστέψουμε ότι είναι απλώς σύμπτωση ότι τώρα γινόμαστε μάρτυρες μιας πραγματικής επιδημίας ευλογιάς των πιθήκων, με τα πρώτα κρούσματα να αναφέρονται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 13 Μαΐου 2022;

uuuu

Πηγή

Η άσκηση της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου αποκάλυψε ότι ο κατασκευασμένος ιός της ευλογιάς των πιθήκων αναπτύχθηκε παράνομα στο κορυφαίο ινστιτούτου ιολογίας της φανταστικής χώρας Anika από επιστήμονες εργαστηρίου που εργάζονταν μαζί με μια τρομοκρατική ομάδα Arnican. Αυτή η τρομοκρατική ομάδα στη συνέχεια απελευθέρωσε το «άκρως μεταδοτικό και θανατηφόρο» παθογόνο σε έναν γεμάτο σιδηροδρομικό σταθμό στη γειτονική φανταστική χώρα Brinia.

Τώρα, μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Πορτογαλίας (NIH) υποδηλώνει ότι το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων στον πραγματικό κόσμο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα από κάτι τρομακτικά παρόμοιο.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε στις 23 Μαΐου 2022 και μπορείτε να την προσπελάσετε πλήρως εδώ .

eeeeeeΠηγή

Επιστήμονες από το NIH συνέλεξαν κλινικά δείγματα από 9 ασθενείς με ευλογιά των πιθήκων μεταξύ 15 Μαΐου και 17 Μαΐου 2022 και τα ανέλυσαν.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων σε πολλές χώρες, το οποίο υποτίθεται ότι παρακολουθούμε τώρα, είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα μιας ενιαίας προέλευσης, επειδή όλες οι αλληλουχίες ιών που έχουν απελευθερωθεί μέχρι στιγμής δένουν στενά μεταξύ τους.

wwwwΕικόνα 1: Σχέδιο φυλογενετικής ανάλυσης των αλληλουχιών του ιού της ευλογιάς των πιθήκων, υπογραμμίζοντας την ποικιλομορφία εντός του συμπλέγματος επιδημιών.

Κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα ότι ο ιός ανήκει στη δυτική αφρικανική κατηγορία των ιών της ευλογιάς των πιθήκων. Ωστόσο, διαπίστωσαν ότι σχετίζεται περισσότερο με τους ιούς της ευλογιάς των πιθήκων που εξήχθησαν από τη Νιγηρία σε πολλές χώρες το 2018 και το 2019, συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ και τη Σιγκαπούρη. Αυτή είναι η πρώτη μας ένδειξη ότι αυτό το τελευταίο ξέσπασμα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός κατασκευασμένου ιού που διαρρέει από ένα εργαστήριο.

Η επόμενη απόδειξη ότι αυτός ο ιός έχει διαρρεύσει από ένα εργαστήριο έρχεται με τη διαπίστωση ότι, ενώ ο ιός μοιάζει πολύ με αυτούς που εξήχθησαν από τη Νιγηρία στις 18/19, εξακολουθεί να είναι διαφορετικός με περισσότερους από 50 πολυμορφισμούς μεμονωμένων νουκλεοτιδίων (SNPs), που είναι γενετικές παραλλαγές . Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι αυτό είναι πολύ περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς. Αυτό δείχνει έντονα ότι κάποιος, κάπου, έπαιζε με αυτόν τον ιό σε ένα εργαστήριο.

kkkk

Τα τελικά ευρήματα της μελέτης είναι γραμμένα με τέτοιο τρόπο που είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς, ως ακολούθως:

mmmmm

Αλλά ευτυχώς κάποιος που κατάφερε να ξεπεράσει τα παραπάνω δεν είναι άλλος από τον Δρα Robert Malone, και παρείχε μια κατανοητή ανάλυση αυτού που προσπαθούν να δηλώσουν οι Επιστήμονες παραπάνω:

«Οι συγγραφείς εικάζουν ότι το μοτίβο των μεταλλάξεων είναι σύμφωνο με τα αποτελέσματα μιας φυσικής κυτταρικής πρωτεΐνης με τη συντομογραφία:  APOBEC3. Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν στη μοριακή ιολογία του  APOBEC3,  εδώ είναι μια ωραία ανασκόπηση J Immunology 2015 . 

Για όσους αναζητούν τη συνοπτική έκδοση «Σημειώσεις Cliff», ανατρέξτε στη  WikipediaΓια τους εμμονικούς ή τους λάτρεις, σημειώστε ότι το APOBEC3 σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο μοτίβο αλλαγών βάσης (C→U). Με βάση την υπόθεσή τους σχετικά με τον πιθανό ρόλο για το APOBEC3, συμπεραίνω ότι οι συγγραφείς πρέπει να έχουν εντοπίσει ένα στατιστικά σημαντικό κλάσμα αλλαγών C→U στις τρέχουσες απομονώσεις σε σχέση με τις απομονώσεις 2018-2019.

Εδώ είναι το πρόβλημα. Ενώ το APOBEC3 σχετίζεται με την κυτταρική αντίσταση  (ακόμη μια άλλη μορφή «έμφυτης ανοσίας») στον HIV (και πιθανώς σε άλλους ρετροϊούς) , μια γρήγορη αναζήτηση στο PubMed αποκαλύπτει ότι οι ιοί ευλογιάς είναι ανθεκτικοί στις μεταλλακτικές επιδράσεις του APOBEC3! 

Για παράδειγμα, δείτε αυτήν την  εργασία του 2006 που δημοσιεύτηκε στο “Virology” Ειλικρινά, είτε λόγω έλλειψης περιέργειας είτε λόγω φόβου επίθεσης από Μέσα και περιοδικά που ελέγχονται από την κυβέρνηση, η αποτυχία των συγγραφέων να αναφέρουν καν αυτό το άρθρο της Virology είναι στην καλύτερη περίπτωση μια σημαντική παράλειψη.

Το συμπέρασμα και η ερμηνεία μου;

Βάσει αυτής της αναφοράς ανάλυσης αλληλουχίας από την ομάδα INSA που αναφέρθηκε παραπάνω, για μένα, αυτό μοιάζει περισσότερο με εργαστηριακό στέλεχος παρά με φυσικά εξελιγμένο στέλεχος.

Άσχημα ΝΕΑ.

Επιπλέον,  αυτός ο δίκλωνος ιός DNA,  από τον οποίο οι λοιμώξεις ιστορικά ήταν αυτοπεριοριζόμενες, φαίνεται να εξελίσσεται  (τις τελευταίες ημέρες!)  σε μια μορφή που μεταδίδεται πιο εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο .

Άσχημα ΝΕΑ».

Αυτή η πρόσφατα δημοσιευμένη επιστημονική μελέτη αποκάλυψε ουσιαστικά μια μάζα αποδεικτικών στοιχείων που υποδεικνύουν ότι το πιο πρόσφατο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων ήταν το αποτέλεσμα ενός ιού βαρέως τροποποιημένου που διέρρευσε από ένα εργαστήριο.

Σε συνδυασμό με την προσομοίωση της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου που διεξήχθη τον Μάρτιο του 2021, η οποία έτυχε να περιστρέφεται γύρω από ένα ξέσπασμα ευλογιάς των πιθήκων που ξεκίνησε τον Μάιο του 2022 ως αποτέλεσμα διαρροής βιοτρομοκρατικού εργαστηρίου, τότε δεν είναι δύσκολο να συμπεράνουμε ότι είτε είμαστε μάρτυρες ενός πραγματικού ξεσπάσματος της ευλογιάς των πιθήκων που έχει απελευθερωθεί σκόπιμα από ένα εργαστήριο, ή μια διαβολική σύμπτωση. Και δεν πιστεύουμε στο δεύτερο.

***

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης πάνω ή κάτω. Ακολουθήστε μας στο Instagram, το Twitter και το Facebook. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι το The Expose

Πνευματικά δικαιώματα © The Daily Expose ,

The Expose, 2022

Σχολιάστε τα άρθρα Global Research στη σελίδα μας στο Facebook

Γίνετε μέλος της Global Research

globalresearch

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Tags: Dr. Robert Malone, monkeypox virus, ευλογιά των πιθήκων