EUROSTATOτρομοκρατία και πάσης Ελλάδος!

%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD+%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%AC+%CE%BC%CE%B1%CF%82%21 Πρόκειται για το νέο μπαμπούλα της αναθεώρησης. Πέρυσι τέτοια εποχή ο ελληνικός λαός υφίστατο ψυχολογικό μαστίγωμα, κατατρομοκρατούμενος από πολιτικούς και ΜΜΕ με το μπαμπούλα της απατηλής γρίπης των χοίρων, και οι ραγιάδες δε γνώριζαν πού να κρύψουν τα κεφάλια τους από τους μάντεις κακών.

Η πολλά τότε υποσχόμενη, και μετέπειτα παταγωδώς αποτυχημένη, υπουργός ασθένειας, κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, εμβολιαζόταν χαμογελαστή κατά του εργαστηριακά κατασκευασμένου χοιρο-ιού μπροστά στις κάμερες, για να μας ενθαρρύνει να κάνουμε το ίδιο, ενώ ο προκάτοχός της στο ίδιο υπουργείο είχε κάνει δηλώσεις ότι θα προσβάλλονταν από τον επικίνδυνο ιό έως 2 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες! Ευτυχώς που ο αμετροεπής και επίσης άχρηστος πρώην υπουργός ασθένειας, Δ. Αβραμόπουλος, δεν ήταν προφήτης.

Εφέτος ευτυχήσαμε να υποστούμε άλλου είδους τρομοκρατία: την τρομοκρατία των αριθμών και των μέτρων. Κάθε τόσο η Eurostat αναθεωρεί το έλλειμμα προς τα πάνω, και κάθε τόσο μας απειλούν με νέα εξοντωτικά μέτρα ασιτίας.
«Σε νέες περιπέτειες απειλεί να θέσει την προσπάθεια της δημοσιονομικής προσαρμογής η αναθεώρηση του ελλείμματος και του χρέους του 2009 από την Eurostat. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έλλειμμα του προηγούμενου χρόνου διαμορφώθηκε τελικά στο 15,1% του ΑΕΠ, αντί του 13,8%, ενώ το δημόσιο χρέος ανήλθε στο 127% του ΑΕΠ από 115,4%.
Η νέα αναθεώρηση, που πλήττει για μία ακόμη φορά την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων, οφείλεται στην ενσωμάτωση ελλειμμάτων και χρεών ζημιογόνων ΔΕΚΟ, καθώς και στην αποκάλυψη πρακτικών απόκρυψης ελλειμμάτων και χρεών μέσω swaps.»
(πηγή)

Μα τόσο δύσκολο ήταν επί τέλους να έχει μετρηθεί επακριβώς το έλλειμμα από πέρυσι τον Οκτώβριο, όταν ανέλαβε τη «σωτηρία της πατρίδας» η σοσιαληστρική κυβέρνηση της διαφάνειας και τα έβγαλε όλα στο φως, παραδίδοντας τα κλειδιά των μυστικών της χώρας στους “σωτήρες” μας εξαποδώ; Πού θα σταματήσει αυτός ο μπαμπούλας των προς τα πάνω αναθεωρήσεων; Δε γνωρίζουν πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση οι εγκέφαλοι της Eurostat και οι ελεγχόμενοι επιτελείς τους; Φοβάμαι ότι έχουμε μπει σ’ ένα λούκι κατατρομοκράτησης και διαρκούς αφαίμαξης, χωρίς ελπίδα… Οι κηδεμόνες και ψευτοπροστάτες μας δεν έχουν ούτε λογική, ούτε τσίπα, ούτε έλεος.

Ας θυμηθούμε ότι τον περασμένο Απρίλιο η ίδια Eurostat μας έλεγε άλλα: «Το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας ανήλθε στο 13,6% του ΑΕΠ και το δημόσιο χρέος της στο 115,1% του ΑΕΠ, το έτος 2009, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Eurostat για τα δημοσιονομικά μεγέθη των 27 κρατών μελών, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.» (πηγή)

Σοκ προκάλεσε η πρόσφατη κυνική ομολογία του προεδρεύοντος του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου:

«Ήταν φανερό ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό το είδος του προβλήματος. Ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα έφθανε, διότι συζητούσαμε, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τσισέ στην ΕΚΤ, η Κομισιόν και εγώ ό ίδιος, για τις προοπτικές, γι’ αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση. (…) Ήξερα, ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά απο τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα.» Και ο κ. Γιούνγκερ πρόσθεσε: «εγώ δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα.» (πηγή)

Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων; Οι άσπονδοι φίλοι μας γνώριζαν ότι η Ελλάδα κατρακυλούσε στο γκρεμό της χρεοκοπίας, και παρ’ όλα αυτά συνέχιζαν να τη δανείζουν και να την αναγκάζουν ν’ αγοράζει γερμανικά υποβρύχια και Γαλλικά μιράζ, σπρώχνοντάς την να καταποντιστεί ακόμη βαθύτερα. Και δυστυχώς συνεχίζουν να το κάνουν…

Ακόμη και τώρα που η Ελλάδα βουλιάζει και ο ελληνικός λαός υποφέρει από τα εξοντωτικά μέτρα της Τρόικας, «Η Αθήνα επιστρέφει στις διαπραγματεύσεις για μια σειρά εξοπλιστικών προγραμμάτων των ΕΕΔ – προς τέρψη των εταιρειών από τη Γερμανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ. Το διακύβευμα είναι υψηλό στις συνομιλίες, στις οποίες λαμβάνουν μέρος περίπου 20 άτομα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Ελληνικό Υπουργείο Άμυνας. (…) Παρά την οικτρή οικονομική κατάσταση της χώρας, η Γερμανία, η Γαλλία και οι ΗΠΑ επιμένουν να πωλήσουν νέα όπλα στην Ελλάδα.» (πηγή) Πρόκειται περί στυγνών δολοφόνων! Η κόλαση, αν υπάρχει, θ’ αρνηθεί να τους στεγάσει διότι οι άλλοι κολασμένοι θα ξεσηκωθούν εναντίον τους.

Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, έχουμε και την κατατρομοκράτηση εκείνων που ανησυχούν για τον υπερπληθυσμό της γης, όπως ο Bill Gates, και ομολογούν δημόσια ότι ο εμβολιασμός είναι ένα από τα μέσα για τη μείωση του πληθυσμού της γης. Ακούστε το video:

Για τον ίδιο σκοπό, οι διεθνείς βρικόλακες εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες τους αεροψεκασμούς. Όλα τούτα τα μακάβρια, όμως, είναι για το “καλό” μας:

Αυτά τα ολίγα και τρομοκρατικά…. Καλό κουράγιο, παίδες Ελλήνων! Μη ταρασσέσθω υμών η καρδία μηδέ δειλιάτω. “Απολαμβάνουμε” ήδη την επάρατη «Νέα Τάξη Πραγμάτων», όπου η υπέρτατη αξία δεν είναι οι άνθρωποι αλλά το χρήμα και οι αριθμοί. Θαρσείτε, όμως, διότι ο λαοπρόβλητος (ελέω ψεύδους) ηγεμόνας μας George Papandreou, ως κορυφαίος απόστολος της παγκοσμιοποίησης και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, φροντίζει στοργικά για όλους μας. Απλώς μετάλλαξε το προεκλογικό του σύνθημα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» σε «και αλλάζουμε και βουλιάζουμε». Ωστόσο, μην τον παρεξηγείτε, κάνει το πατριωτικό του καθήκον ώστε να πείσει τους δανειστές να μας δανείζουν για ν’ αγοράζουμε τα όπλα τους και όχι μόνο.

«Χωρίς αυτά τα μέτρα, δεν θα μπορούσαμε να πείσουμε ούτε εταίρους, ούτε δανειστές, ούτε φίλες χώρες, πόσο μάλλον να αναχαιτίσουμε και όσους θέλησαν να κερδοσκοπήσουν, ποντάροντας, στοιχηματίζοντας στην κατάρρευση και την χρεοκοπία της Ελλάδας,», είπε προχθές στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο «αντιεξουσιαστής στην εξουσία» πρωθυπουργός της αυτονόητης υποκρισίας.

Παρηγορηθείτε, όμως, σύντροφοι στην απόγνωση, διότι ο πατήρ του πολιτικού ψεύδους στην ίδια ομιλία του πήρε όρκο που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε: «Αλλά θέλω να πω, άμεσα και απόλυτα ότι, παρά τις νέες διορθώσεις της EUROSTAT, και θα κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει για το έλλειμμα φέτος, και δεν θα χρειαστεί να πάρουμε μέτρα, που θα επιβαρύνουν περαιτέρω τον Έλληνα πολίτη.»

Και το κερασάκι στην τούρτα του Γιώργου: «Και αν σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι μαζί μας και στηρίζει την προσπάθειά μας, αυτή που κάνουμε, είναι γιατί καταλαβαίνει και βλέπει την ειλικρίνειά μας.»

Λέτε, παίδες, ν’ ανήκω κι εγώ σ’ αυτή τη συντριπτική πλειοψηφία των υπερπατριωτών που στηρίζουν την πράσινη χούντα και να μην το έχω πάρει χαμπάρι; Έχω αρχίσει να ψάχνομαι… Για ψαχτείτε κι εσείς! Για το “καλό” μας κάνουν ό,τι κάνουν…

Tags: Bill Gates, Eurostat, George Papandreou, αεροψεκασμοί, αναθεώρηση ελλείμματος, εμβολιασμοί, ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε