George Papandreou: ο ελάχιστος μεταξύ των ολίγιστων

%25CE%25A0%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25AD%25CE%25BF%25CF%2585%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2581%25CE%25AD%25CF%2589%25CE%25BD
Με τη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της 76ης ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός εθνικής συμφοράς Γιώργος Παπανδρέου κατέλαβε με το σπαθί του την τελευταία θέση μεταξύ των ολίγιστων που κυβέρνησαν το Λαμογιστάν από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους-μπάχαλου μέχρι σήμερα.

Αναξιόπιστος εις τη νιοστή, ο διαπρύσιος κήρυκας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, Τζέφρυ Τσαντ, εργάστηκε μεθοδικά και υπογείως για να καταλάβει την περίοπτη αυτή θέση στο βάθρο των πρωθυπουργών που πρόδωσαν την πατρίδα τους και μαστίγωσαν το λαό της, και επαξίως τ’ όνομά του έγινε συνώνυμο του Εφιάλτη. Κάθε μέρα που ξημερώνει αρπάζει το μαστίγιο, και πού πονεί και πού μας σφάζει. Αυτός είναι!

(πηγή)

ΓΑΠ: «Εφόσον είμαστε συνεπείς, τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΥΠΟΙΚ είναι επαρκή για το 2011 και το 2012. Εάν δεν υπήρχε η φοροδιαφυγή δεν θα αναγκαζόμασταν να πάρουμε νέα μέτρα.»

Και ποιος σας εμπόδισε, βρε άχρηστοι, να ήσασταν συνεπείς στα δύο χρόνια που βρίσκεστε στην εξουσία, έχοντας υφαρπάξει τις ψήφους Ελλήνων πολιτών με ασύστολα ψέματα; Ποιος σας εμπόδισε να πιάσετε τη φοροδιαφυγή δύο χρόνια που παριστάνετε ότι κυβερνάτε; Τι σας χρωστάει, βρε ανίκανοι, ο κάθε έντιμος πολίτης να πληρώνει χαράτσια για να καλύψετε εσείς την ανεπάρκειά σας;

Και επειδή, όπως σε βλέπω και με βλέπεις, δεν θα είσαστε ποτέ συνεπείς λόγω του κακοήθους αυτισμού από τον οποίο πάσχετε, θα μου ξανακοπιάζετε κάθε μήνα για νέα βλοσυρά και αναποτελεσματικά μέτρα, μέχρι να εξοντώσετε την αγελάδα που αρμέγετε. Τίποτα το περίεργο, θα μου πεις, οι ηλίθιοι να κάνουν ηλίθια πράγματα και οι ραγιάδες να τα ανέχονται…

Ωστόσο, τώρα η Τρόικα άρχισε να ξυπνάει, κι αυτά τα υφεσιακά χαράτσια έκτακτης ανάγκης δεν την καθησυχάζουν. Απεναντίας την εξοργίζουν, διότι τα εκλαμβάνουν ως εμπαιγμό, και γι’ αυτό ετοιμάζονται να μας εξεμέσουν συνολικά, αφού βεβαίως μας αρπάξουν ό,τι προλάβουν από τα ασημικά μας, αντί πινακίου φακής. Διότι εκείνο που αντιλαμβάνονται, με καθυστέρηση ομολογουμένως, είναι η πλήρης ανικανότητά σας να πατάξετε τη φοροδιαφυγή, να προχωρήσετε σε δραστική μείωση της σπατάλης του αμαρτωλού Δημοσίου τομέα, στενού και ευρύτερου, και η απροθυμία σας να προχωρήσετε σε διαρθρωτικές αλλαγές.

Τέρμα τα βραβεία και τα παράσημα που αναξίως απέσπασες από δαύτους, Τζέφρυ, τότε που πίστευαν ακόμη σε σένα. Τώρα είδαν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και αποκρουστικός στη γύμνια του. Αλίμονο για τους Έλληνες!

ΓΑΠ: «Δεν υπάρχει ο φόβος της απόλυσης στον στενό δημόσιο τομέα, τουλάχιστον σήμερα.»
Αύριο Τζέφρυ; Αύριο κλαίνε; Μάλλον…

Καμαρώστε τώρα, αν τον αντέχετε, τον βελούδινο τρομοκράτη-σοσιαληστή, GAP, τον της ολίγιστης αντίληψης, πρωταθλητή του θράσους, της αναλγησίας, αναξιοπιστίας και αδιαντροπιάς, να υπερασπίζεται το μηδέν της πολιτικής του και το νέο ανηλεές καινούργιο μαστίγωμα για όσους άτυχους βρέθηκαν να έχουν το δικό τους κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Βρισκόμαστε, λέει, σε πόλεμο και θέλει να μας σώσει, επιμένοντας στο φασιστικό δόγμα: “αλλού πονάει κι αλλού βαράει”

76η ΔΕΘ, 11/9/2011

Περιορίστε τώρα και την αφόδευσή σας, σύντροφοι, διότι, όπως πληροφορήθηκα από το ΥΓΡΟ ΠΥΡ , έρχεται νέο χαράτσι στο χέσιμο, με το συμπάθιο. Το πολύ χέσιμο αποτελεί τεκμήριο.

Tags: 76η ΔΕΘ, GAP, George Papandreou, Γιώργος Παπανδρέου, Τζέφρυ Τσαντ, Τρόικα