Kissinger, Zelensky, Davos, και η Νέα Παγκόσμια Τάξη

soros

Compressed by jpeg-recompress

By Mark Dankof

Μακάρι ο εγκληματίας Henry Kissinger να ζήσει αρκετά για να δει τον θάνατο του σατανικού Συστήματος που υπηρέτησε σε όλη τη μίζερη καριέρα του.

Ο Alexander Mercouris of The Duran αφηγείται, όπως μόνο αυτός μπορεί, τι πραγματικά συμβαίνει στο Νταβός με τις δηλώσεις του Henry Kissinger για την Ουκρανία και τη Ρωσία. Είναι σαφές ότι οι Joe Biden, Zelensky, George Soros, Klaus Schwab, οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ και οι Zio-Cons είναι κοντά στο να βρεθούν στα πρόθυρα της κατάρρευσης στις πανικόβλητες προσπάθειές τους να φέρουν τη Ρωσία στο GloboHomo και στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο Kissinger προτρέπει τώρα την Ουκρανία να «διαπραγματευτεί» με τη Ρωσία, ειδικά αφού διακυβεύεται «η σταθερότητα της Ευρώπης».

Στα λόγια του Kissinger, αυτό σημαίνει πραγματικά ότι διακυβεύεται η επιβίωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και του GloboHomo.

Για την ιστορία, η ώρα για συζητήσεις θα έπρεπε να έχει τελειώσει. Ο Putin και η Ρωσία θα πρέπει να δώσουν το νοκ-άουτ χτύπημα σε αυτό το σατανικό σύστημα και σε όλους τους υποστηρικτές του, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στη Δύση γενικά. Ο Kissinger γνωρίζει ότι η σκευωρία θα αποκαλυφθεί αν ο Πρόεδρος Putin συνεχίσει όπως θα έπρεπε. Μια ρωσική νίκη θα απελευθέρωνε επίσης τους Αμερικανούς, Βρετανούς και Ευρωπαίους εθνικιστές να κυριαρχήσουν σε αυτούς τους εγκληματίες καριέρας, διώχνοντάς τους από τις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης των αντίστοιχων χωρών τους σε μια αντίδραση μαζικής οργής εναντίον μιας παγκόσμιας πολιτικής ελίτ που παίζει με τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων στην ακόρεστη επιθυμία τους για μια υπερφυσική λαγνεία δύναμης.

Να σημειωθεί ότι το μέλος της ίδιας φυλής με τον Kissinger προσκαλείται στο Νταβός ως εκπρόσωπος μιας παράνομης κυβέρνησης του Κιέβου που εγκαταστάθηκε με πραξικόπημα τον Φεβρουάριο του 2014. Αυτό το πραξικόπημα είναι μια αυστηρά φυλετική υπόθεση, όπως και η ίδια η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

14.000 Ρώσοι εθνοτικοί στο Donbass έχουν σκοτωθεί από αυτή την κυβέρνηση μέσα σε 8 χρόνια.

Το ΝΑΤΟ συνεχίζει τις πολιτικές περικύκλωσης και στρατολόγησης κατά παράβαση των υποσχέσεων των Bush-Baker στον Gorbachev όταν γκρεμίστηκε το Τείχος του Βερολίνου. Όπως επισημαίνει ο David Stockman, αυτό το γεγονός και το πραξικόπημα του Φεβρουαρίου του 2014 εξηγούν τις ενέργειες του Putin και καταδεικνύουν την απόλυτη απερισκεψία της Αμερικανικής και Ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ.

Ο Zelensky αρνήθηκε τις συμφωνίες του Μινσκ και με τους όρους που επιτεύχθηκαν αργότερα στην Κωνσταντινούπολη, που θα είχαν τελειώσει αυτή την τραγωδία πολύ πριν.

Ο Zelensky μίλησε ανοιχτά για εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν 30 εργαστήρια βιο-όπλων στην Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ συνεχίζουν να  διοχετεύουν όπλα και μισθοφόρους στη σύγκρουση και εργάζονται μέσω της Πολωνίας και της Μολδαβίας για να προκαλέσουν επεισόδια στην Ουκρανία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δικαιολογήσουν πιθανή επέμβαση του ΝΑΤΟ για λογαριασμό του Zelensky.

Ένα πραξικόπημα στο Κίεβο είναι απολύτως εντάξει για την Αμερικανική και Ευρωπαϊκή «Δημοκρατία», αλλά δεν επιτρέπεται στους Κριμαίους να ψηφίσουν συντριπτικά σε ένα δίκαιο δημοψήφισμα για να επιστρέψουν στη Ρωσία και να αποφύγουν να κυβερνηθούν από μια κυβέρνηση που εγκαθίσταται από πραξικόπημα της CIA.

Η κλίκα Ηνωμένων Πολιτειών-ΕΕ-ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί σκόπιμα τη διαστροφή και την υπονόμευση των ΛΟΑΤΚΙ στην Ουκρανία, στυλ George Soros, για να ανατρέψει την Ορθόδοξη Εκκλησία και να χωρίσει την Ουκρανική Ορθόδοξη από την ιστορική της σχέση με τον Πατριάρχη Μόσχας και τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Δολάρια πληρώθηκαν στον Βαρθολομαίο Β’ στην Κωνσταντινούπολη για να παρέμβει στην Ουκρανία σε ό,τι δεν είναι η εκκλησιαστική του δικαιοδοσία. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που αποδεικνύει ο James Jatras μέσω του περιοδικού Chronicles. Ή ρίξτε μια ματιά στην προώθηση του Gay Pride από τον Magic Mike Pompeo στον επίσημο αμερικανικό προξενικό χώρο στο Κίεβο.

Όλα αυτά συμβαίνουν με αυξανόμενες τιμές του φυσικού αερίου και της ενέργειας στη Δύση, ένα εθνικό χρέος 32 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που αυξάνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, και μια οικονομία που πατώνει για τους μέσους Αμερικανούς και Ευρωπαίους. Υπάρχουν δισεκατομμύρια για τους παγκόσμιους κατασκευαστές όπλων και το Αμερικανικό Στρατιωτικό Βιομηχανικό Συγκρότημα στο τελευταίο Zio-Con πρότζεκτ, αλλά δεν υπάρχουν βρεφικά σκευάσματα για αγορά και δεν υπάρχουν χρήματα για την ανοικοδόμηση της εγχώριας υποδομής αυτής της χώρας. Ο Biden και o Soros άνοιξαν τα αμερικανικά νότια σύνορα με το Μεξικό για μια μαζική ξένη εισβολή. Είμαστε στα πρόθυρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου με αυτή την τρέλα στην Ουκρανία, τις τελευταίες δημόσιες στρατιωτικές απειλές του Biden προς τους Κινέζους για την Ταϊβάν και τις συνεχείς απειλές του Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν.

Λέω ότι η ώρα για συζήτηση έχει τελειώσει. Οι Ρώσοι πρέπει να επιτεθούν στο Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου στο Κίεβο, να ολοκληρώσουν τη δουλειά στο Donbass και να βάλουν ένα πλήρες εμπάργκο στην Ευρώπη σε όλα τα ρωσικά εμπορεύματα. Οι στρατηγικές με την Κίνα και το Ιράν θα πρέπει να συντάσσονται κρυφά εν αναμονή των χειρότερων, αν δεν έχουν ήδη γίνει.

Οι Ισραηλινοί θα πρέπει να ενημερωθούν ότι η υποστήριξή τους στον Zelensky στην Ουκρανία και στον ISIS-Αλ-Κάιντα στη Συρία θα τους κάνει να πληρώσουν ακριβά επίσης. Η Ρωσία θα αναλάβει σημαντικό προβάδισμα στον Πόλεμο της Πληροφορίας, καθώς σχετίζεται με τα ισραηλινά εγκλήματα στην Παλαιστίνη και τη Γάζα. Το Ισραήλ θα πρέπει να ενημερωθεί ότι μια επίθεση στο Ιράν θα μειώσει το Ισραήλ σε ραδιενεργό γυαλί.

Θυμηθείτε τον “Chicago Way”. Είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις το ΝΑΤΟ, τον George Soros, τον Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το κίνημα LGBTQ παγκοσμίως και την κλίκα Obama-Clinton-Nuland-Biden μαζί με τους Zio-Cons στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που συνεργάζονται μαζί τους. Ο Zelensky θα πρέπει να φύγει από το Κίεβο για το Τελ Αβίβ ή το Μαϊάμι με την άνεση της προσωπικής του περιουσίας σε λογαριασμούς offshore.

Πρώτη δημοσίευση στις 29 Μαΐου 2022.

Ανάρτηση στο veteranstoday από τον  Jonas E. Alexis, Assistant Editor

Στις 15 Ιουνίου, 2022

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

*Οι απόψεις αυτού του ιστολογίου δεν συμφωνούν απαραίτητα με τις απόψεις του συγγραφέα του άρθρου.

Tags: David Stockman, Donbass, Kissinger, Mark Dankof, Putin, Zelensky, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Νέα Παγκόσμια Τάξη, Ουκρανία