SOS! Μπρος γκρεμός και πίσω Τσίπρας!

Γρήγορα άρχισαν και βγάζουν τις μάσκες οι Συριζαίοι! Έτσι σήμερα μάθαμε ότι αυτούς που κατακρεούργησαν οι φιλελεύθεροι μνημονιακοί θα τους αποτελειώσουν οι αριστεροί αντιμνημονιακοί λόγω φιλανθρωπίας προς τους φτωχούς! Τέτοια αλληλεγγύη με ξένα κόλλυβα!

 Μόνο που το καινούργιο χαράτσι το βαφτίζουν δημαγωγικά κάπως αλλιώς. Όχι, δεν το λένε περικοπή 13ης και 14ης σύνταξης ή μισθού που εγκαινίασε ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο Τζέφρυ Παπανδρέου, ούτε το λένε μείωση 20% για συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ μηνιαίως.

Δεν το λένε ΛΑΦΚΑ (3-10%) για συντάξεις πάνω από 1.400 ευρώ, χαράτσι που σκαρφίστηκαν προς ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων τα οποία καταλήστευσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις της συμφοράς. Δεν το λένε εισφορά αλληλεγγύης (1-4%) που μας επιβλήθηκε με το ζόρι για να γίνουμε με το στανιό καλοί Χριστιανοί, ούτε μείωση του αφορολόγητου, τουτέστι αύξηση της φορολογίας που επέβαλαν για να μας προφυλάξουν από την παχυσαρκία.

 Το λένε “υποχρεωτικό δάνειο“, για να χωνεύεται καλύτερα και να περιμένει ο δανειστής του κράτους να του το επιστρέψει τον κόκκινο Μάη! Χα, χα, χάαα! Τ’ ακούσαμε κι αυτό δια στόματος του Μανώλη Γκλέζου!  Βρε κοίτα τι κομμουνισμό έκρυβε μέσα του ο ήρωας! Αυτό το χαράτσι for starters θα μας βάλει να πληρώσουμε ο επίδοξος σωτήρας αριστερών προδιαγραφών Αλέξης Τσίπρας, έτσι και γίνει πρωθυπουργός! Α, ναι, κάτι είπαν και για χαράτσι στις καταθέσεις, δηλαδή στο κομπόδεμα του γέρου και της γριάς που έχει για ώρα έκτακτης ανάγκης και το μάζεψε κάνοντας το σκατό του παξιμάδι! Θα γίνει, δηλαδή, αυτό που λέει η παροιμία: Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, και στην περίπτωσή μας, οι κουρεμένοι μνημονιακά θα βγουν γουλί αντιμνημονιακά, βοώντες αλί και τρισαλί!

Χαίρετε και αγαλλιάστε, όμως, εσείς οι “πλούσιοι” άνω των 20.000 ευρώ ετησίως μεικτά (γύρω στις 15.000 ευρώ καθαρά μετά τους φόρους και τα χαράτσια), διότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς! Και μην υποπέσετε στο φοβερό αμάρτημα της ζήλειας επειδή ο αδελφός σας με εισόδημα 19.999 ευρώ ετησίως θα γλιτώσει το αριστερό χαράτσι των 1.200 ευρώ, κι εσείς οι “υψηλόμισθοι” θα γίνετε πιο χαμηλόμισθοι απ’ αυτόν εν μια νυκτί, διότι έτσι απονέμεται η “δικαιοσύνη” στις “δημοκρατίες”! Άντε! Από την πυγολαμπίδα περιμένετε να σας τα εξηγήσει όλα;

 Τελικά, σύντροφοι, δεν ήταν αλχημιστής ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας, που νομίσαμε ότι θα μετέτρεπε αέρα κοπανιστό σε χρήμα να φάνε κι οι κότες που τον ψήφισαν κακαριστά.

 Και μη νομίζετε ότι το χαράτσι-“δάνειο” θ’ αντικαταστήσει όλες τις βάρβαρες περικοπές που ανέφερα προηγουμένως. Όοοοχι βέβαια! Όλες αυτές θα μείνουν ως έχουν, όπως διευκρίνισε κατόπιν εκλογών ο κ. Τσίπρας και οι στενοί συνεργάτες του και ανέλυσα σε προηγούμενο άρθρο μου.

 Στο άκουσμα της λυπητερής οι “υψηλόμισθοι” και “υψηλοσυνταξιούχοι” αντιμνημονιακοί ψηφοφόροι του (τ)Σύριζα άρχισαν να τσιρίζουν… μνημονιακά. Και τι του λένε; Δείτε το επόμενο video και συνέλθετε:

Περισσότερα για το σύριζα στον παραλογισμό πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α διαβάστε στο ethnos.

Tags: (τ) Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας, ΛΑΦΚΑ, Μανώλης Γλέζος, υποχρεωτικό δάνειο, χαράτσι 1.200 ευρώ