Πυκνώνουν τα σημάδια για επικείμενο “Αρμαγεδδώνα” στη Μέση Ανατολή

S 330MoskvaKoteretENG480 1


“ΙΡΑΝ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ – ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ”

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ “ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ” ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ … 
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !!!

Η μεγάλη κινητικότητα στο λιμάνι της Χάιφα, η άμεση εκκένωση 80.000 Ρώσων τουριστών από την Αίγυπτο με αφορμή την κατάρριψη του πολιτικού Ρωσικού αεροσκάφους,
οι ταχείες εργασίες σχεδιασμού και κατασκευής βάσης των Βρετανών στο Μπαχρέιν,
οι δύο αεροδιάδρομοι που παραχωρεί μόνιμα η Σαουδική Αραβία στα Ισραηλινά βομβαρδιστικά, και οι κινήσεις στο μεταναστευτικό της κυβέρνησης Τσίπρα, προμηνύουν ταυτόχρονες εξελίξεις σε μέτωπα που τα ΜΜΕ δεν θα προλαβαίνουν να καταγράφουν.

Το θέμα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα επιδείνωσε τη θέση της και την μετατρέπει πλέον σε αποθήκη ψυχών, καθόσον σταμάτησε πια η καταγραφή των εισερχόμενων και μετατράπηκε η ιδιότητά τους από λαθρομετανάστες σε πολιτικούς πρόσφυγες.

Κατά μέσον όρο εισέρχονται 50.000 την εβδομάδα από τα νησιά, ενώ ταυτόχρονα περιορίστηκε η μετάβασή τους στην Βουλγαρία μέσω Τουρκίας.

Θυμίζουμε ότι από τα 150 χιλιόμετρα του συνόλου της συνοριακής γραμμής μεταξύ των δύο χωρών, μόνο στα 30 υπάρχει φράκτης, ενώ η διάβαση είναι ασφαλής καθόσον προϋποθέτει μόνο περπάτημα και όχι τις δυσμενείς συνθήκες των ανέμων του Αιγαίου που μετατράπηκε σε θαλάσσιο τάφο τους.

Οι συμφωνίες της Ελλάδας για το θέμα αυτό δεν θα ανακοινωθούν στη συνάντηση της ερχόμενης Πέμπτης στη Μάλτα, αλλά πιθανώς αργότερα, για να μην προκληθούν αντιδράσεις από τον ελληνικό πληθυσμό.

Ήδη στη Λέσβο παραμένουν άταφοι οι σωροί 64 ανθρώπων στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, χωρίς μέχρι τώρα να έχει λυθεί το πρόβλημα της ταφής τους.

Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και στα υπόλοιπα θέματα που επέβαλαν οι δανειστές αναμένεται να πυροδοτήσουν πολλαπλές αντιδράσεις, οι οποίες δεν θα έχουν καλή κατάληξη για την κυβέρνηση που σύμφωνα με τις τελευταίες προειδοποιήσεις του καλόγερου αναμένεται να εγκαταλείψει τα κυβερνητικά έδρανα πολύ σύντομα.

Οι κινήσεις των Κινέζων, που με τις συνεχείς και αυξανόμενες πωλήσειςΑμερικανικών και Γερμανικών ομολόγων (κατείχαν σχεδόν 1,5 τρις Αμερικάνικα και περίπου 1 τρις Γερμανικά ομόλογα) οδηγούν σε μεγάλο οικονομικό κτύπημα, συνοδεύονται και από στρατιωτικές ενισχύσεις των δυνάμεών τους στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μέχρι τις 13 Νοεμβρίου θα έχουν αποστείλει τα σμήνη αεροσκαφών που πρόκειται να φιλοξενηθούν στα αεροπλανοφόρα τους, τρία τον αριθμό, και τα οποία συνθέτουν πολλαπλή δύναμη πυρός, πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που συγκεντρώνει το ΝΑΤΟ, και η οποία ενισχύεται μεν με Αμερικανικά F-15, 12 τον αριθμό σε Τουρκική βάση, υστερούν όμως σε αριθμό από τα 140  που μετράει η Κίνα.

Δεν αναφερόμαστε βέβαια στη τεράστια ναυτική Ρωσική αρμάδα, ούτε στη συνεχιζόμενη ενίσχυση του αριθμού των μαχητικών αεροσκαφών που δημιούργησαν ήδη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από η Συρία αλλά και την ευρύτερη περιοχή (νότια της Συρίας και στα υψίπεδα του Γκολάν, Ιράν, Ιράκ, Ιορδανία, Λίβανο, μέχρι και τις ναυτικές βρετανικές βάσεις της Κύπρου).

Η παρουσία του καταδρομικού MOSKVA δυτικά της Ταρτούς (είναι εξοπλισμένο με 8×8=64 S-300 PMU FORT) την εξασφαλίζει και προκαλεί τρόμο στο ΝΑΤΟ που προσπαθεί να αντιδράσει με στρατιωτική παρουσία στη Συρία και ενίσχυση των Αμερικανικών βάσεων στην Τουρκία.

Η εσπευσμένη απαίτηση ενίσχυσης του Ισραήλ από τις ΗΠΑ με βόμβες BUNKER-BUSTER αποκωδικοποιεί τις προθέσεις τους να καταστρέψουν τις υπόγειες πυρηνικές βάσεις της Τεχεράνης.

Οι διατρητικές βόμβες μεταφέρονται από F-15 τα οποία φέρουν πολλαπλές δεξαμενές καυσίμων που εξασφαλίζουν πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Γι’ αυτό και οι Ισραηλινοί έχουν ήδη προβεί σε σχετικό αίτημα προς το Πεντάγωνο, ζητώντας μια ακόμα μοίρα τέτοιων αεροσκαφών.

Οι νέες διατρητικές βόμβες, με δυνατότητες διάτρησης κάτω και από τα 10 χιλιόμετρα, αποτελούν το κλειδί της αποτελεσματικής επέμβασης των Ισραηλινών.

Οι εξελίξεις δεν αργούν ούτε και η αναμονή αναμένεται να επιμηκυνθεί περαιτέρω, αφού οι κινήσεις στη σκακιέρα του πολέμου προδίδουν τα σχέδια των αντιμαχόμενων πλευρών!!!

(πηγή)

Tags: Ιράκ, ΝΑΤΟ, πόλεμος, Συρία