Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι πράκτορας του Σατανά

SOS!!! Στο Νταβός κάλεσαν μάγισσα για να τους “ευλογήσει” φτύνοντάς τους.

στο WEF

By Paul Craig Roberts

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι η χειρότερη πηγή παραπληροφόρησης στον κόσμο. Ακόμη και το όνομά του είναι παραπληροφόρηση, καθώς δεν είναι ένα παγκόσμιο φόρουμ που εκπροσωπεί τον κόσμο. Είναι μια ομάδα ανόητων Αμερικανών και Ευρωπαίων επιχειρηματικών στελεχών που παρασύρθηκαν από τον Klaus Schwab, τον χειρότερο εγωμανή του κόσμου, να πιστεύουν ότι δεν είσαι τίποτα μέχρι να γίνεις μέλος και να αφιερωθείς στο WEF. 

Ο Schwab πούλησε στην τάξη των στελεχών τη γραμμή ότι οι συμμετέχοντες στο WEF είναι μέλη της πιο εξέχουσας λέσχης και μέλη μιας προνομιούχου κάστας που βρίσκεται τόσο πολύ πάνω από τους «άχρηστους καταναλωτές», που ο στόχος της εξόντωσης του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 7,5 δισεκατομμύρια δεν είναι ντροπιαστικός. 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του WEF στο Νταβός της Ελβετίας, ο Schwab και οι θιασώτες του δέχτηκαν μεγάλη λεκτική επίθεση από τον Jaier Milei, τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αργεντινής. Ο Milei τους είπε ότι ο δυτικός κόσμος κινδυνεύει επειδή οι ηγέτες της Δύσης έχουν εγκαταλείψει την ελευθερία και υιοθέτησαν τη συλλογικότητα. Ο Milei αναφερόταν στο WEF. Είτε είναι πολύ γενναίος άνθρωπος είτε δεν κατάλαβε σε ποιον μιλούσε. Περιμένω ότι θα έχει ένα «αεροπορικό ατύχημα» ή θα απωθηθεί από το αξίωμα με κάποιες πλαστές κατηγορίες από την Ουάσιγκτον.

Η φθίνουσα επιρροή και δύναμη της Ουάσιγκτον έχει ενθαρρύνει άλλες επί μακρόν σιωπηλές φωνές στη Λατινική Αμερική να μιλήσουν. Ο διακεκριμένος Περουβιανός, Dr. Victor Andres Belaunde Gutierrez, συνέχισε στο μοτίβο του Milei και “άδειασε” τα γκρουπ του WEF ως επονείδιστα και επαίσχυντα:

«Οι επιδείξεις επιπολαιότητας και πνευματικής μετριότητας που αποπνέει το διάσημο φόρουμ είναι όλο και πιο σκανδαλώδεις. Για παράδειγμα, η εντύπωση που δίνουν οι διακινητές ιερόδουλων κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων – γιατί όχι κάποια όργια ενώ σώζουμε τον κόσμο με γυναίκες των 2100 ευρώ τη νύχτα;

»Το θλιβερό θέαμα μιας υποτιθέμενης μάγισσας, σαμάνας ή ένας Θεός ξέρει τι, που εκπέμπει ήχους και φτύνει στα πρόσωπα ορισμένων συμμετεχόντων, είναι αναμφισβήτητα αξιοθρήνητο. Δεν μπορώ να συλλάβω πώς ένα άτομο, που έχει οποιαδήποτε έννοια αυτοσεβασμού, θα ανεχόταν να είναι μέρος μιας φάρσας αυτού του διαμετρήματος. Μπορούν να εκληφθούν ως σοβαροί οι άνθρωποι που συμμετέχουν πρόθυμα και επικροτούν τέτοιες φάρσες;

»Δεν ντρέπονται; Μήπως είναι τόσο ισχυρή η ανάγκη τους να ανήκουν στους ανθρώπους του πλανήτη που προκαλούν θαυμασμό; – Μήπως το cool και σοφιστικέ είναι πλέον αναπόφευκτα γελοίο και ντροπιαστικό;»

@thehoneyestbee #davos ♬ original sound – Honeybee🐝

Το WEF είναι μια αντιανθρώπινη λατρεία (cult) αφιερωμένη στην καταστροφή της ελευθερίας και της ανθρώπινης ζωής. Κατά τη γνώμη μου, θα ήταν θαυμάσιο εάν την επόμενη φορά που συγκεντρωθεί το τσούρμο των ανόητων και κακών όντων, η Ρωσία, η Κίνα ή το Ιράν εξαπέλυαν μια πυραυλική επίθεση που να κατέστρεφε εντελώς το WEF.  Δεν θα το κάνουν, όμως, επειδή η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν βλέπουν το WEF ως σύμμαχο στην καταστροφή της Δύσης. Αυτό είναι λάθος, γιατί ο ρωσικός, ο κινεζικός και ο ιρανικός πληθυσμός είναι επίσης καταδικασμένοι να θανατωθούν. Αν κρίνουμε από την προσπάθεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του συμμάχου του WEF, να συγκεντρώσει στα χέρια του τα υγειονομικά πρωτόκολλα όλου του κόσμου και την πρόβλεψή του για μια πανδημία συντέλειας, η συσκευή εξόντωσης θα είναι ένα παθογόνο βιοπολέμου που θα απελευθερωθεί στον κόσμο. 

Κανένας δυτικός νομοθέτης δεν κάνει τίποτα για να κλείσει τα παράνομα εργαστήρια. Καθώς η Ρωσία γνωρίζει πού βρίσκονται πολλά από τα παράνομα εργαστήρια βιοπολέμου, η Ρωσία θα πρέπει να τα απομακρύνει με πυραύλους. Το κακό πρέπει να αντιμετωπιστεί και να υπερνικηθεί, διαφορετικά το κακό θα επικρατήσει. 

Το κακό έχει ήδη στρατολογήσει την επιχειρηματική και πολιτική ηγεσία του δυτικού κόσμου. Πόσο περισσότερο πλεονέκτημα θα επιτρέψουμε στο Κακό προτού νικηθούμε;

Διαβάστε το άρθρο του Peter Koenig στο Global Research:

Υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι υπάρχει σχέδιο για την απελευθέρωση ενός πιο θανατηφόρου ιού το 2025. Δείτε, για παράδειγμα, εδώ.

paulcraigroberts.org

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

 

Tags: Dr. Victor Andres Belaunde Gutierrez, Jaier Milei, Klaus Schwab, Paul Craig Roberts, WEF, μάγισσα, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ΠΟΥ