Κομματοκρατία, το εργαλείο υποδούλωσης των λαών

11


Σ’ αυτούς που πιστεύουν ακόμη ότι το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Δημοκρατία, θα απαντήσω, με όλο το σεβασμό, ότι είναι μακριά νυχτωμένοι. Ο εφιάλτης του διχασμού (κατάρα), που δέρνει την Ελλάδα μετά την απελευθέρωσή της από τους Οθωμανούς, είναι περίτρανη απόδειξη της κομματοκρατίας. Κι επειδή λαός διχασμένος πάντα ηττημένος – αυτό είναι αξίωμα – το τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι είμαστε πάντα οι χαμένοι της ιστορίας. Η κομματοκρατία – χάριν της εξουσίας – έχει  ξεσκίσει ανεπανόρθωτα τον συνεκτικό ιστό του έθνους, πάντα με την υποκίνηση των ξένων επικυρίαρχων του σατανικού δόγματος “διαίρει και βασίλευε”, στους οποίους άλλωστε χρωστάνε την καρέκλα τους οι εκάστοτε κυβερνώντες.

Άλλη μια θρασύτατη επίδειξη του πώς λειτουργεί η διχαστική κομματοκρατία στο Ελλαδιστάν είχαμε χθες, με αφορμή το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι  κατάπτυστοι εθνοπροδότες που νέμονται την εξουσία, με τη βοήθεια των εξωνημένων ΜΜΕ, προσπάθησαν να υποτιμήσουν την αξία του, ώστε να προχωρήσουν ανενόχλητοι στην υλοποίηση των μακροπρόθεσμα (μήπως και βραχυπρόθεσμα;) μακάβριων σχεδίων της διεθνούς στρατιωτικο-οικονομικής μαφίας, που δεν είναι άλλα από τον ακρωτηριασμό της χώρας μας, όπως άλλωστε μας έχει προϊδεάσει και η εθνοπροδότρια Ψαρούδα Μπενάκη από το 2005, και οι χάρτες της Μεγάλης Μακεδονίας που κυκλοφορούν εδώ και δεκαετίες. 

Το καταχθόνιο αυτό σχέδιο το είχε αντιληφθεί η γράφουσα από το 1988 και είχε αναφερθεί  υπαινικτικά στο θέμα (δήθεν σχέδιο του “θεού”) σε βιβλίο της εδώ. (Δωρεάν download)

Αντί λοιπόν οι εθνοπροδότες κυβερνώντες ν’ αρπάξουν την ευκαιρία της διαμαρτυρίας του ελληνικού λαού στο χθεσινό συλλαλητήριο, ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί στις συζητήσεις τους με την αλεπού Μάθιου Νίμιτς και τους  παμπόνηρους Σκοπιανούς ομολόγους τους, επιχείρησαν να υποβαθμίσουν τη μαζικότητα, τον παλμό και τη σημασία του – βλέπετε στην κομματοκρατία μας ο λαός δεν έχει λόγο –  και επιτέθηκαν με υποτιμητικά σχόλια εναντίον εκείνων που συμμετείχαν, αποκαλώντας τους πατριδοκάπηλους, εθνικιστές, αρχαιολάγνους, χρυσαυγίτες, υποκινούμενους από ρασοφόρους και δεν συμμαζεύεται. 


Πάρτε μερικά  κατάπτυστα δείγματα δημοκρατικής ντροπής και εθνικής προδοσίας:

 Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6: Το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία «δεν θα επηρεάσει τη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό». Με άλλα λόγια, ο λαός είναι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Κοινώς, τους αγανακτισμένους τους γράφουμε στ’ α@@@@ια μας, με το συμπάθιο… 

Παύλος Πολάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Ασθένειας: «Τον τόνο (του συλλαλητηρίου) τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της Εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της Νέας Δημοκρατίας να στήσει μια “σοβαρή ακροδεξιά” με φαήλους, σαμαράδες, γεωργιάδηδες, και στρατηγούς του τύπου “ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις” με μια λογική του τύπου “πού είναι ένας λοχίας να μας σώσει”.

 Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ«Τη σημερινή συγκέντρωση, όμως, καπηλεύτηκαν, και τελικά σε αυτήν κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας, με αισθητή την παρουσία της Χρυσής Αυγής».

Δείτε και εδώ.

Tags: Μακεδονία, Παύλος Πολάκης, Σκόπια, συλλαλητήριο, ΣΥΡΙΖΑ