Πανανθρώπινο Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα μιας Πυγολαμπίδας

AVvXsEiNSwO nAIga4IuuBENPBqb0XCRXhcYJaBTCTTshEyTQ9GdidqpiOPVdLmkmDvMZuT8B4uKr5csNZk MeCAJ YbF1l TcJWM8XUxEm5r50eCnMNAevf7cuEwvJPN0 bJXE7fhtCblc7T0VB XSVZbZBpMAZT2VkcY2 zj3qPIaay52XvskzvnxnOlD7=w420 h232


Προς τους μαχόμενους υπέρ της Αγάπης, της Αλήθειας, της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης, της Λογικής και της Ηθικής και εναντίον της τυραννίας, της παράνοιας και του σκοταδισμού: 

Αδέλφια μου Άνθρωποι όπου γης, Υπερασπιστές του Φωτός και της Ζωής, 

Ο αγώνας που διεξάγουμε με τις μικρές ή μεγαλύτερες δυνάμεις μας, άλλος ατομικά και άλλοι συλλογικά, είναι τιτάνιος και δεν μπορεί να κερδηθεί αν δεν αναλάβουμε πλήρως την πνευματική μας πανοπλία, κυριότερο όπλο της οποίας είναι η ένθερμη Προσευχή “εν πνεύματι και αληθεία”. 

Διότι ο αγώνας μας είναι πρωτίστως πνευματικός και, αν πρόκειται να κερδηθεί, πρέπει πρώτα να κερδηθεί στο πνευματικό πεδίο.

Με αυτοκριτική και ειλικρινή μετάνοια, ας δημιουργήσουμε μια ζεστή φάντη Αγάπης μέσα μας για να γεννηθεί ο “Χριστός”, τουτέστιν να αναζωπυρωθεί το Θείο Πνεύμα μέσα μας, να γιγαντωθεί ο Ανώτερος Εαυτός μας με την Πίστη στη θεϊκή αποστολή μας, ως υιοί και θυγατέρες του Δημιουργού μας, “κληρονόμοι Θεού και συγκληρονόμοι Χριστού”και να γίνει η φλόγα που θα πυροδοτήσει μια παγκόσμια πνευματική επανάσταση εναντίον των δυνάμεων του σκότους και του θανάτου.

Ας γίνει ο αδελφός μας Ιησούς των Ευαγγελίων, του οποίου τη γέννηση γιορτάζουμε σήμερα, το πρότυπο αγάπης και αγωνιστικότητας κατά των αρνητικών δυνάμεων, κι ας γίνουν τούτα τα πένθιμα Χριστούγεννα του 2021 το ορόσημο που θα εγκαινιάσει μια νέα φωτεινή εποχή υγιούς πνευματικότητας, μακριά από κατασκευασμένους εξωτερικούς θεούς-είδωλα που αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Ας αναλάβουμε την πανοπλία της Πίστης που μετακινεί βουνά. Διότι, όπως είπε ο Απόστολος Παύλος προς τους Κορινθίους, “Τὰ ὅπλα τοῦ πολέμου ἡμῶν δὲν εἶναι σαρκικά, ἀλλὰ δυνατὰ σὺν Θεῷ πρὸς καθαίρεσιν ὀχυρωμάτων”. Και είναι τα οχυρώματα των τυραννικών δυνάμεων του θανάτου εκείνα τα οποία στοχεύουμε να καθαιρέσουμε με τη δύναμη του Πνεύματός μας. Ας μην περιμένουμε από το Θεό να κάνει αυτό που έχουμε το χρέος και τη δυνατότητα να κάνουμε εμείς.

Γρηγορείτε αδέλφια μου Άνθρωποι! Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ο εχθρός προελαύνει ανεμπόδιστος προς το παρόν, και τώρα στοχεύει στα παιδιά μας, στα αθώα αγγελούδια. Θα τα αφήσουμε απροστάτευτα; Θα τα ρίξουμε βορά στις δυνάμεις του σκότους; 

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!

Εύχομαι σε όλους Πνευματικά Χριστούγεννα! 

Tags: Ανώτερος Εαυτός, Ιησούς Χριστός, πίστη, πνευματικά όπλα, πνευματικός πόλεμος, προσευχή