The ultimate blackmail of nightmarish George Papandreou

Πρόκειται για έσχατο εκβιασμό, απόλυτη ανευθυνότητα, και πολιτικό τυχοδιωκτισμό του πρωθυπουργού-εφιάλτη Γιώργου Παπανδρέου και του γενί-τσαρου Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο ΓΑΠ είχε προκαλέσει πρόωρες εκλογές με εκβιασμό μη υπερψήφισης της ανανέωσης της προεδρίας του Κάρολου Παπούλια, και τον Οκτώβριο του 2009 υφάρπαξε την ψήφο της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού με ασύστολα ψέματα, για τα οποία ουδέποτε ζήτησε συγνώμη.

Κατά τα δύο χρόνια της πρωθυπουργίας του άσκησε εξουσία με συνεχείς εκβιασμούς και έσυρε την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ (κοινώς “κότες”) στην ψήφιση εθνοκτόνων συμβάσεων με το εκβιαστικό δίλημμα: ή υπογράφετε ή δεν πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις.

Η ανικανότητα άσκησης αποτελεσματικής πολιτικής από δαύτον και την κυβέρνησή του έφερε το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, και για την υπογραφή τους από την Κ.Ο. του κόμματός του προχωρούσε στον ένα εκβιασμό μετά τον άλλο, επαναλαμβάνοντας το ίδιο πρόστυχο τροπάριο προκειμένου να μας “σώσει” και να μας ξανασώσει. Έτσι, από εκβιασμό σε εκβιασμό κι από “σώσιμο” σε “σώσιμο“, που μας έκαναν να παραμιλάμε και να παραπαίουμε από το φόβο ενός επόμενου σωσίματος, φτάσαμε στον έσχατο εκβιασμό που ανακοινώθηκε χθες το βράδυ από τον εφιάλτη GAP σ’ ένα αποσβολωμένο Πανελλήνιο.

Η δικαιολογία; Η “λύτρωσή” μας, όπως είπε ο γενί-τσαρος Ευάγγελος Βενιζέλος! Αφού μας “έσωσαν” κάμποσες φορές, τώρα θέλουν να μας λυτρώσουν κιόλας από την επαχθή “σωτηρία”, ρίχνοντάς μας στα τάρταρα! Μόνο ένας Αισχύλος κι ένας Σοφοκλής θα μπορούσαν να συλλάβουν τέτοια ελληνική τραγωδία…

Όμως, τη μόνη λύτρωση που χρειάζεται ο ελληνικός λαός, πλην των ΠΑΣΟΚοβολεμένων φυσικά, είναι ο εφιάλτης GAP και η παρέα του να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους εδώ και τώρα, μπας και περισωθεί κάτι από τα συντρίμμια της αδιέξοδης, ανάλγητης και προδοτικής πολιτικής των μνημονίων.

Και το αμείλικτο ερώτημα που προκύπτει είναι: πώς είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός των μνημονίων, που εδώ και 18 μήνες είχε σκύψει το κεφάλι κι έλεγε αδιαπραγμάτευτα “ΝΑΙ” σε όλα τα κελεύσματα της Τρόικας, ξαφνικά να σηκώνει ανάστημα και να προκηρύσσει δημοψήφισμα χωρίς να έχει πάρει την έγκρισή της; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα!

Ο εφιάλτης George Papandreou, αν δεν έχει το ακαταλόγιστο, φάνηκε να κινείται εξ αρχής βάσει ενός καταχθόνιου σχεδίου: Είχε προαποφασίσει να πάει στο ΔΝΤ, όπως απεδείχθη από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Στρος Καν, και να εισαγάγει το “δούρειο ίππο” στην καρδιά της Ευρώπης με στόχο τη διάλυσή της εκ των έσω. Διότι τα σχέδια για Παγκόσμια Διακυβέρνηση τα οποία εξυπηρετεί ο νυν Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν διευκολύνονται από μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση, κράτος εν κράτει, κι ένα ισχυρό ευρώ.

Παραθέτω σχετικό απόσπασμα από ένα παλιό και αφορισμένο βιβλίο γνωστής-άγνωστης πατρότητας: «Θα δώσωμεν εις αυτήν (την κυβέρνησιν) όπως υπερασπισθεί το δικαίωμα να κάμει έκκλησιν εις λαϊκόν δημοψήφισμα με προεξησφαλισμένην την πλειοψηφίαν, ήτις θα είναι πάντοτε τυφλή θεραπαινίς των σχεδίων μας.»

Ιδού και το εκβιαστικό δίλημμα του γενί-τσαρου Ευάγγελου Βενιζέλου:

Στοχαστείτε τώρα πάνω σε μερικά εύστοχα δημοσιογραφικά και πολιτικά σχόλια για τον κεραυνό εν αιθρία που μας προέκυψε τη τελευταία μέρα του κολασμένου, κατά Βενιζέλο, μήνα, του Οκτώβρη 2011.

Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελε Βενιζέλο, ο εκβιασμός σας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Tags: George Papandreou, δημοψήφισμα, ΔΝΤ, εκβιασμός με δημοψήφισμα, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κάρολος Παπούλιας, Στρος Καν