Προς ρασοφόρους προδότες του Χριστού με αφορμή τον “Αγιασμό” στα σχολεία

%25CE%25B1%25CF%2581%25CF%2587%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BF%2B%25CE%25BB%25CE%25AE%25CF%2588%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25282%2529

Ρασοφόροι, δημόσιοι υπάλληλοι, δεν ντρέπεστε άραγε;

Τι πήγατε ν’ “αγιάσετε” σήμερα στα σχολεία; 

Τις επικίνδυνα ανθυγιεινές μάσκες στα παιδικά προσωπάκια που στερούν στον οργανισμό τους το οξυγόνο, τους κρύβουν το χαμόγελο και τους εμποδίζουν το Λόγο, την έκφραση του θείου μέσα τους, και την απρόσκοπτη επικοινωνία με τα άλλα παιδιά; 

Πήγατε ν’ αγιάσετε τα φίμωτρα που επέβαλαν επίορκοι και συνάμα μωροί γιατροί σε συνεργασία με την εγκληματική κυβέρνηση για την οποία κι εσείς δουλεύετε;

Ακούστε με αποστάτες ρασοφόροι: 

Έχετε πάρει διαζύγιο από τον Χριστό, κι ας λέτε ότι είστε εκπρόσωποί του. 
Εμπαίζετε απροκάλυπτα τον Θεό, τους ανθρώπους και τον εαυτό σας.  

Ψέλνετε παπαγαλίζοντας λόγια που γράφτηκαν αιώνες πριν, σε γλώσσα ακατανόητη για τα παιδιά και τους περισσότερους ενήλικες, διότι δεν έχετε το χρίσμα και το πνευματικό ανάστημα να απευθύνετε στον Ύψιστο μια ένθερμη αυτοσχέδια προσευχή ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση.

Είστε πνευματικά απολιθώματα, που έχετε παρασύρει το ποίμνιό σας σε απροκάλυπτη ειδωλολατρία και κενή πνευματικής δύναμης τυπολατρία. 

Αντί για φως, γίνατε σκοτάδι και γι’ αυτό η κοινωνία κατρακύλησε στην αθλιότητα, τη μιζέρια και την τυραννία που βλέπουμε γύρω μας.

Αντί να ελέγξετε την κυβέρνηση για τα εγκλήματά της κατά του λαού, και μάλιστα κατά των αθώων παιδιών, επικροτείτε τις αποτρόπαιες πράξεις της, όπως θα έκανε κάθε δημόσιος υπάλληλος που φοβάται μήπως χάσει τη θεσούλα του.

Αντί να διαφωτίσετε το λαό για τις εγκληματικές απάτες που απεργάζεται η κυβέρνηση εις βάρος του, γίνατε συνοδοιπόροι και χειροκροτητές της, φοβισμένα ανθρωπάκια που προσκυνούν εκείνους που όφειλαν να ελέγχουν δριμύτατα και καθημερινά για τα σκοτεινά έργα τους, όπως έκαναν οι προφήτες, ο Ιησούς και οι Απόστολοι. 

Δεν γνωρίσατε ποτέ τον αληθινό Πνευματικό και Παναθρώπινο Χριστό, το είδωλο του οποίου βλάσφημα “διαμελίζετε” κάθε Κυριακή πάνω στην “Αγία Τράπεζα”, κάτω από την οποία κρύβετε απαραιτήτως οστά δήθεν αγίων. Γιατί άραγε;

Σας λυπάμαι ειλικρινά, ρασοφόροι μου, διότι πλανώντες είστε και οι ίδιοι πλανώμενοι, αλλά λυπάμαι πολύ περισσότερο το Χριστεπώνυμο ποίμνιό σας που το αφήσατε να λιμοκτονεί πνευματικά, προσφέροντάς του πέτρες για τροφή αντί για άρτον,  το οποίο “ποίμνιο” (μπέε…) τώρα, κατατρομαγμένο από αυτή την κατασκευασμένη πανδημία, δεν έχει πού την κεφαλή κλίναι.

Αλλά, ας είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας: Όσο παραμένετε δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορείτε να επιτελέσετε το έργο για το οποίο ισχυρίζεστε ότι είχατε άνωθεν κλήση, ακόμη κι αν ελάχιστοι από εσάς πραγματικά θα θέλατε. 

Καληνύχτα!

Tags: αποστασία, Εκκλησία, κορωνοϊός, μάσκα, πανδημία, ρασοφόροι, σχολεία, Χριστός