Greece: a cheap SUPERmarket for economic terrorists

download

Greece on Sale! Διεμερίσαντο τα ιμάτια αυτής και επί τον ιματισμό της έβαλαν κλήρον…

Στο video που παραθέτω, ο εκρηκτικός Alex Jones φαίνεται να πιστεύει ότι οι Έλληνες… γράφουν ιστορία! Γέλασα πικρόχολα όταν τον άκουσα… «Γράφουν ιστορία και τα πτώματα;», αναρωτήθηκα. “Τζάμπα μάγκες” μας ονομάζει το έτερον ήμισύ μας, τα λαμόγια, που θεωρούν τον αγανακτισμένο λαό εντελώς ακίνδυνο και προβλέψιμο, κοινώς “κότες”. Όποια κι αν είναι η αλήθεια, το video παρουσιάζει ενδιαφέρον, γι’ αυτό θεώρησα σκόπιμο να παραθέσω ολόκληρο το κείμενο ώστε να μπορέσουμε καλύτερα να κρίνουμε την αξιοπιστία των αποκαλύψεων. Σε κάθε περίπτωση, «όπου το πτώμα εκεί και οι αετοί», κι ο δρόμος για την ατομική και εθνική ανάνηψη περνάει απαραίτητα μέσα από την αυτοκριτική.

Alex Jones: «Δεν χρωστάει ο ελληνικός λαός όλα αυτά τα λεφτά. Η εγκληματική τους κυβέρνηση τους έβαλε σ’ αυτό το χρέος, όπως έκαναν οι ΗΠΑ, η Ιρλανδία, η Ισλανδία, ώσπου είπαν όχι. Και βγαίνει συνεχώς ότι είναι πλήρης απάτη. Μαζί μας είναι από την καρδιά της επανάστασης, την παγκόσμια εξέγερση κατά του τραπεζικού καρτέλ, ο Max Keizer. Ευχαριστώ που μας ήρθες. Max Keizer, γίνονται σημαντικά πράγματα.»

Max Keizer: «Βλέπω την Πλατεία Συντάγματος αυτή τη στιγμή, στην Αθήνα. Βλέπετε πίσω μου τον κόσμο μαζεμένο μπροστά στη Βουλή να απαιτεί να παραιτηθεί η τωρινή κυβέρνηση μετά από τα τραπεζικά σκάνδαλα… Η κυβέρνηση διέπραξε εσχάτη προδοσία συναλλασσόμενη με τον εχθρό στην αγορά των CDS και τώρα ο λαός θέλει απόδοση δικαιοσύνης.

Χθες το βράδυ… Έπρεπε να το δεις, Alex . Ήταν συναρπαστικό. Ξέσπασαν με ένα πλήρους κλίμακας επαναστατικό πνεύμα. Κάποιοι έσπασαν τα μάρμαρα από το ξενοδοχείο μας, τα πετούσαν μέσα… Διαλύθηκαν τα παράθυρα κάτω, μας ανέβασαν στον 7ο όροφο… Διείσδυσαν στο πλήθος αναρχικοί… Δηλαδή αστυνομικοί που παρίσταναν τους αναρχικούς, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν ψεύτικο αναρχικό κίνημα…»

Alex Jones: «Δεν υπερβάλλεις μ’ αυτό που λες. Πριν ένα χρόνο, η κρατική τους τηλεόραση είπε ότι ειδικές ομάδες αστυνομικών μεταμφιέστηκαν ως αναρχικοί και έσπαζαν βιτρίνες μικροαστών για να τους στρέψουν ενάντια στο κίνημα. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί. Δεν το λες μόνο εσύ. Οι κυβερνήσεις έχουν πιαστεί στην Ελλάδα, όπως στις ΗΠΑ και στην Αγγλία, να βάζουν προβοκάτορες. Συνέχισε, Max Keizer.»

Max Keizer: «Έχουμε αποκλειστικά πλάνα με τους ψευτο-αναρχικούς, τους πράκτορεςπροβοκάτορες ακριβώς κάτω από το κτίριό μας. Δεν τις βγάζουμε ώσπου να φύγουμε. Βιντεοσκοπήσαμε και πρόσωπα. Αυτά θα τα δείξουμε όταν φύγουμε. Διείσδυσαν στον κόσμο, έριξαν τεράστιες ποσότητες δακρυγόνων. Μας χτύπησαν τα δακρυγόνα χθες και είναι πολύ δυσάρεστο να βρεθείς σε σύννεφο δακρυγόνων. Τσούζει και είναι απωθητικό. Αλλά το πνεύμα είναι φανταστικό.

Μίλησα σε μια ομάδα δικηγόρων χθες που θα κάνουν μήνυση στη Goldman Sachs και θα κλητεύσουν το διευθυντή της Λόιντ Μπλανκφάιν για τα τραπεζικά εγκλήματα που έχει διαπράξει. Ο Δρ. Τόμπρας είναι μια σημαντική φυσιογνωμία. Το site του λέγεται stopspeculators.gr.

Αυτός και ο συνεργάτης του, ο κ. Νούλας , διακινδύνευσαν την πολιτική τους καριέρα για να πολεμήσουν τους τραπεζίτες γκάγκστερ (banksters= “banker” and “gangster”).

Έχεις κι εσύ ρεπορτάζ, Alex Jones, για τις χρηματιστηριακές αγορές στις ΗΠΑ που μπορεί να χτυπηθούν με την τραπεζική κρίση στις ΗΠΑ. Μπορώ να σου πω λίγα γι’ αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, διότι όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες που αγόρασαν ελληνικά ομόλογα και υποφέρουν λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, στην πραγματικότητα αγόρασαν από αμερικανικές τράπεζες, σε μορφή CDS (Credit Default Swaps) και τώρα οι αμερικανικές τράπεζες χρωστάνε 127 δις δολάρια. Και τώρα διαδίδουν ότι όλες οι αμερικανικές αγορές θα υποφέρουν σαν αποτέλεσμα της ελληνικής τραγωδίας.»

Alex Jones: «Οι κολοσσοί πάντα μας κρατάνε ομήρους. Και πρόσεξε, 3 χρόνια μετά από το φιάσκο του Οκτώβρη του 2008, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Θέλω να μιλήσω με τον Κυριάκο Τόμπρα της www.stopspeculators.gr. Αλλά ακούω τα συνθήματα, παρόλο που βρίσκεσαι ψηλά. Ακούω τα συνθήματα και τις φωνές του κόσμου από τη μπαλκονόπορτα.»

Max Keizer: «Είμαστε στον 6ο όροφο. Χθες ήμασταν στον 1ο. Έσπαγαν τα μάρμαρα στο ξενοδοχείο. Η κυρίως είσοδος έγινε κομμάτια. Ήταν μια φοβερή σκηνή. Ο Δρ. Τόμπρας έρχεται προς τα εδώ. Ελπίζω να φτάσει εγκαίρως για τους ακροατές στην Αμερική.»

Alex Jones: «Άκουσε, έχουμε νέους συνεργάτες κάθε εβδομάδα. Μεγάλους σταθμούς σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ. Λένε, “γιατί να με νοιάζει για την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισλανδία, γιατί να με νοιάζει για την Ιρλανδία;” Γιατί είναι σημαντική αυτή η μάχη;

Διότι, για όσους δεν ξέρουν, τα περισσότερα χρήματα διάσωσης πήγαν σε ξένες τράπεζες. Είναι πολυεθνικές. Οπότε αυτοί που κουμαντάρουν την Αμερική κουμαντάρουν επίσης και την Ευρώπη, οπότε είναι άλλο κεφάλι της ίδιας Λερναίας Ύδρας. Και αν πέσουν και παραπεμφθούν στην Ελλάδα, στην Πορτογαλία, στην Ιρλανδία, την Ισλανδία και στην Αγγλία μπορούν να “πέσουν” και εδώ. Οπότε αυτό είναι μια παγκόσμια μάχη ενάντια στο τραπεζικό καρτέλ.

Εξήγησε το έγκλημα και πώς καπέλωσαν τον Παπανδρέου εκεί και πώς σχεδίασαν την κατάρρευση της Ελλάδας, για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σημαντική είναι αυτή η μάχη και γιατί είναι σημαντική η κίνηση της παραίτησής του.»
Max Keizer: «Επίτρεψέ μου να σου δώσω ένα αποκλειστικό, Alex Jones. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο χθες, και πήγα σε λάθος ξενοδοχείο δίπλα, κι έπεσα πάνω στον Steve Forbes, το γιο του Malcolm Forbes , με το περιοδικό Forbes. O Steve είναι εδώ με το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο. Θέμα συζήτησής τους είναι η πώληση των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας στις ξένες τράπεζες και στους δημιουργούς της κρίσης. Η κρίση κατασκευάστηκε από τις τράπεζες για να φέρουν τη χώρα στο σημείο να αρχίσει να ξεπουλάει.»

Alex Jones: «Τα αρπακτικά ήταν εκεί για το ξεπούλημα. Οπότε ήρθαν και κούρνιασαν εκεί.»
Max Keizer: «Ακριβώς! Τους Forbes τους ξέρω 25 χρόνια. Ο Malcolm Forbes είχε το σκάφος του αραγμένο στο λιμάνι της Ν. Υόρκης, το ’80. Μίλησα με τον Steve Forbes για λίγο. Τον ρώτησα τι παίζει εδώ, και μου είπε, “Max, ξέρεις αυτή είναι η ευκαιρία μιας ζωής. Θα πάρουν το αεροδρόμιο, τα πάντα, για ελάχιστα χρήματα”. Ότι είναι μια φανταστική ευκαιρία για τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. »

Alex Jones: «Απίστευτο. Max, μόλις διακόπηκε το Skype; »

Max Keizer: «Δε νομίζω. Ο Τόμπρας φαίνεται…»
Alex Jones: «Εντάξει. Θα φέρει τον καλεσμένο του. Ο Keizer ήταν και στην Ισλανδία, δύο χρόνια πριν καταρρεύσει, με δικηγόρους της Goldman Sachs και της J.P. Morgan. Τον θεωρούσαν εκ των έσω και του έλεγαν πώς θα τσακίσουν την οικονομία της. Λειτουργούν υπαγορεύοντας στους υπουργούς οικονομικών και τους πρωθυπουργούς. Το κάνουν σε κάθε χώρα και μετά την τσακίζουν. Είναι μεγάλη απάτη. Αυτό είναι απίστευτο.
Ώστε ο Forbes ήταν εκεί σαν αρπακτικό κι έτριβε τα χέρια του, λέγοντας τι καλά κέρδη θα είχε από όλο αυτό;»
Max Keizer: «Ναι, ναι. Αν τον ψάξεις θα τον βρεις στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο. Και φυσικά, για ν’ απαντήσω στην ερώτησή σου, γιατί είναι τόσο σημαντικό για άτομα στις ΗΠΑ, εδώ κάνουν δοκιμή, Alex Jones.

Τα γκρουπ που απογυμνώνουν την Ελλάδα και προκαλούν οικονομικό ολοκαύτωμα, χρησιμοποιώντας όπλα μαζικής οικονομικής τρομοκρατίας, χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές και στις ΗΠΑ για να πάρουν τις εθνικές οδούς και τις κερδοφόρες επιχειρήσεις των ΗΠΑ. Όλα όσα φτιάχτηκαν από τους Αμερικανούς φορολογούμενους τις τελευταίες δεκαετίες θα πέσουν στα χέρια των ιδιωτών και αυτό το εισόδημα θα πρέπει κάπως να αντικατασταθεί. Αυτό σημαίνει ότι πολύ περισσότεροι Αμερικανοί θα πρέπει να πάνε σε πόλεμο ή και στη φυλακή για να πληρώσουν γι’ αυτή την απογύμνωση του πλούτου.

Και το κάνουν σαν δοκιμή εδώ στην Ελλάδα και στην Ιρλανδία, κάνοντας προθέρμανση για τη μεγάλη μπάζα, στην Αμερική. Θα κλονίσουν τις κερδοφόρες επιχειρήσεις, και θα πάνε σε ιδιώτες, και θα γίνει καταστροφή της ελεύθερης, ανοιχτής, δημοκρατικής, καπιταλιστικής κοινωνίας. Και τα περιουσιακά στοιχεία θα πάνε στα χέρια λίγων τραπεζιτών της Wall Street.»

Alex Jones: «Για να εξηγήσω, έβαλαν τους ρεπουμπλικάνους να λένε ότι είναι καλές οι μεγάλες τράπεζες και κάνουν το έργο του Θεού. Ισχύει το αντίθετο. Οι μεγάλες τράπεζες προωθούν το φόρο διοξειδίου και σοσιαλισμό για το λαό για να μας ελέγχουν και να μας κλέβουν.»

Max Keizer: «Χρησιμοποιούν το χρέος, Alex Jones. Αυτό είναι το κλειδί. Με άλλα λόγια, η Ελλάδα φορτώθηκε με χρέος εκατοντάδων δισεκατομμυρίων, που μπήκε στον ισολογισμό με τη συνέργεια της πολύ διεφθαρμένης κυβέρνησης. Και τώρα λένε ότι πρέπει να πληρωθεί αυτό το χρέος. Και για να πληρωθεί, τους ζητούν να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Αλλά αυτό το χρέος τους το φόρτωσαν τεχνηέντως εξ αρχής. Το ίδιο βλέπουμε στη Λατινική Αμερική, όπως έγραψε ο John Perkins στο βιβλίο του “Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου”…

Οι ίδιες τεχνικές χρησιμοποιούνται στην Ελλάδα και την Ιρλανδία, και οι ίδιες θα χρησιμοποιηθούν στην Αμερική, η οποία υπόκειται σε μέτρα λιτότητας για να πληρώσει το χρέος. Αυτό το χρέος το φόρτωσαν τεχνηέντως οι τράπεζες της Wall Street, για να προκύψει όλο αυτό που βιώνουμε σήμερα.»

Alex Jones: «Το BBC πήρε τα έγγραφα από ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα το 2002. Αυτό δεν είναι μια άποψή σου. Περίγραψέ μας στα γρήγορα πώς το έστησαν με τον Πρωθυπουργό και τι κάνουν τώρα. Γι αυτό έχουν θυμώσει τόσο οι Έλληνες. Έχει γίνει είδηση. Γνωρίζουν ότι είναι προσχεδιασμένο.»

Max Keizer: «Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πήρε CDS και ο Πρωθυπουργός έκανε μια συμφωνία και τα πούλησε για περίπου 1,3 δις δολάρια. Αυτά τα CDS έξι μήνες αργότερα έπιασαν τα 27 δις δολάρια. Και αυτά τα λεφτά τα τσέπωσαν τα λαμόγια και οι φίλοι του. Οπότε, αυτά τα 25 δις πάρθηκαν από τις τσέπες του ελληνικού λαού. Και τώρα λένε ότι πρέπει να πληρώσουν αυτά τα 25 δις και άλλες υποχρεώσεις με μέτρα λιτότητας.»

Alex Jones: «Παίρνουν τα λεφτά σου, τα δίνουν στους τραπεζίτες, οι τραπεζίτες τα κλέβουν και μετά λένε, “μας χρωστάτε αυτά που κλέψαμε”.»

Max Keizer: «Έχω τον ένα δικηγόρο εδώ.»

Alex Jones: «Να μας τον συστήσεις.»

Max Keizer: «Εντάξει. Ο κ. Νούλας είναι στην πρώτη γραμμή. Καθίστε, κ. Νούλα.»

Alex Jones: «Πες στους άλλους να μη μιλάνε, γιατί μιλάνε κι άλλοι στο βάθος.»

Max Keizer: «Είναι βουλευτής, και συμμετέχει στην αγωγή εναντίον της κυβέρνησης μαζί με τον Κυριάκο Τόμπρα.

Alex Jones: «Είναι βουλευτής, είπες;»

Γεώργιος Νούλας: «Κατά των κερδοσκόπων και όλων όσων ασκούν οικονομική τρομοκρατία στην Ελλάδα. Και όχι μόνο στην Ελλάδα. Αλλά η Ελλάδα είναι η μεγάλη αγορά για τους οικονομικούς τρομοκράτες.»

Alex Jones: «Σίγουρα. Η πρώτη χώρα στην οποία εισέβαλε ο Χίτλερ στη Μεσόγειο, ήταν η Ελλάδα, καθώς γνωρίζεις. Και τώρα κάνουν εισβολή με τραπεζίτες. Είστε πρώην βουλευτής της ιταλικής Βουλής, δόκτωρ. Μπορείτε να μας πείτε πότε θα πέσει ο Πρωθυπουργός σας;»

Γ. Νούλας: «Νομίζω σε λίγες μέρες.»

Alex Jones: «Σε λίγο πάμε για διάλειμμα. Πείτε μας… Το βήμα δικό σας.»

Γ. Νούλας: «Είναι έτοιμος να κάνει τα επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα είναι να βρει κάτι καλύτερο για τον ελληνικό λαό. Διότι εμείς έχουμε τη δύναμη να σταματήσουμε αυτή την οικονομική τρομοκρατία.»

Max Keizer: «Επιτρέψτε μου να παρέμβω λίγο. Χθες μίλησα μέσω των κ. κ. Νούλα και Τόμπρα σε μια ομάδα δικηγόρων στον δικηγορικό σύλλογο εδώ στην Αθήνα. Ήταν έξω φρενών και ετοιμάζουν σοβαρή δικογραφία κατά της Goldman Sacks. (16/6/2011) και του John Paulson, του μάνατζερ των hedge funds, και του Blankfein . Θα τους κλητεύσουν, θα τους δικάσουν και θα τους πάνε φυλακή.

Στόχος του κ. Νούλα και του Δρα Τόμπρα είναι να πάνε τους τραπεζίτες στη φυλακή. Όπως κυνήγησαν τον Kissinger έξω από τη Bilderberg.
Εδώ θέλουν να κυνηγήσουν τον Lloyd C. Blankfein, όπου κι αν κρύβεται, οπουδήποτε στον κόσμο, να τον βάλουν φυλακή. Είναι οικονομικός τρομοκράτης… Μπορείτε να μιλήσετε;»

Γ. Νούλας: «Αν θέλετε να μιλήσουμε για χθες. Είναι ο μεγαλύτερος δικηγορικός σύλλογος στην Ελλάδα, ο σύλλογος των Αθηνών. Παρευρισκόταν ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου των Αθηνών, καθώς και οι δικαστές και ο Εισαγγελέας της Ελλάδας. Επίσης ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Σούρλας.»

Alex Jones: «Έχουμε τον Max Keizer από την Αθήνα. Ο λαός πολιορκεί τη Βουλή. Ο Γ. Νούλας, πρώην βουλευτής, διακεκριμένος δικηγόρος συναντήθηκε με τον Keizer και πολλούς άλλους δικηγόρους που προχωράνε σε αγωγές κατά της Goldman Sachs και J.P. Morgan. Αρχικά ο Παπανδρέου είπε να παραιτηθεί, τώρα ξανασχηματίζει κυβέρνηση. Προφανώς προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία. Πώς θα προχωρήσετε; Είναι προφανές και έγινε γνωστό ότι έγιναν αυτές οι συμφωνίες. Γιατί δεν τον παραπέμπετε στα δικαστήρια; Γιατί δεν τον ρίχνετε στη φυλακή τώρα;»

Γ. Νούλας: «Νομίζω ότι ο λαός αρχίζει να καταλαβαίνει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητό αυτό που συμβαίνει. Είμαι εξειδικευμένος δικηγόρος και διεθνολόγος. Δούλεψα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, και η ειδικότητά μου είναι στα οικονομικά θέματα.»

Alex Jones: «Ώστε ειδικεύεστε σ’ αυτόν τον τομέα.»

Γ. Νούλας: «Ναι, ακριβώς.»

Alex Jones: «Επεκταθείτε, λοιπόν. Πού οδεύει αυτό;»

Γ. Νούλας: «Ο λαός δεν είναι εξοικειωμένος με αυτή την ιστορία. Για τους κοινούς ανθρώπους θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό. Όταν υπέγραψαν τη σύμβαση με το ΔΝΤ αυτή η σύμβαση κόστισε 1,3 δις ευρώ. Μόνο για να γραφτεί το μνημόνιο! Είναι απίστευτο, αλλά τόσα ευρώ κόστισε! Και αυτό το ποσό ισοδυναμεί με μεγάλο μέρος των μισθών του λαού.»

Max Keizer: «Να πω κάτι; »

Alex Jones: «Ναι, προχώρα.»

Max Keizer: «Αυτή είναι η μεθοδολογία των τραπεζών. Έτσι πληρώνονται. Ο κ. Νούλας λέει ότι πήραν πάνω από 1 δις αμοιβή για να φτιάξουν το μνημόνιο, το οποίο δίνει στο ΔΝΤ τον έλεγχο της ελληνικής περιουσίας υπερβαίνοντας το Σύνταγμα.… Είναι εντελώς εκτός Συντάγματος. Συνεπώς η κυβέρνηση παραβίασε το Σύνταγμα. Και το ΔΝΤ χρησιμοποιεί ένα ψευτοχρέος που δημιούργησαν. Και τώρα οι τράπεζες χρεώνουν πάνω από 1 δις μόνο για να υπογράψουν ένα συμβόλαιο που τους δίνει δικαιώματα υπερβαίνοντας το Σύνταγμα.

Ρώτησες γιατί δεν τους πάνε φυλακή; Κάτι γίνεται εδώ. Αυτοί οι λαμογιο-καπιταλιστές πολιτικοί είναι φοβερά διαπλεκόμενοι. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει ο λαός σο δρόμο.

Οι πολιτικοί υπολογίζουν τη λαϊκή θέληση που είναι πολύ ισχυρή, ώστε θα ωφελείτο η πολιτική καριέρα τους, αν τηρήσουν το νόμο και αν τους βάλουν στη φυλακή. Γι’ αυτό εκείνο που κάνει ο κόσμος στο δρόμο είναι τόσο σημαντικό. Πιέζει τους πολιτικούς να εφαρμόσουν το νόμο και να προχωρήσουν. Γι’ αυτό ο κ. Νούλας είναι στην πρώτη γραμμή από νομικής πλευράς και συνεργάζεται με το λαό που βγήκε στους δρόμους. Θέλει ανάλυση στο διαδικαστικό. Πόσος χρόνος σου έμεινε;»

Alex Jones: «Αν ήρθε ο Δρ. Τόμπρας θα επανέλθουμε να τον παρουσιάσεις. Έχω μερικές τελευταίες ερωτήσεις, γιατί αυτό μας επηρεάζει όλους εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρέπει να έρθει ο Δρ. Τόμπρας πιο κοντά στο μικρόφωνο, γιατί ο κ. Νούλας δεν ακουγόταν και τόσο καλά. Θα πάμε σε διάλειμμα κι όταν επανέλθουμε θα ολοκληρώσουμε. Και μετά έχω όλες τις άλλες ειδήσεις. Είναι τόσα πολλά.

Εκ των έσω διαρροές αποκαλύπτουν την ατζέντα Μπίλντερμπεργκ για τον πόλεμο στα εναλλακτικά ΜΜΕ. Η Washington Post έχει ρεπορτάζ για το Bohemian Grove, (…) έρχονται όλα, μείνετε μαζί μας. (…)

Επανερχόμαστε στο μέτωπο του πολέμου εναντίον των μεγάλων κεντρικών τραπεζών. Των οκτώ οικογενειών τραπεζιτών. Είναι στις ειδήσεις των ΗΠΑ, ότι κυρίως η Goldman Sachs αλλά και η J.P. Morgan και άλλες, μπήκαν μέσα (στην Ελλάδα) προ τριετίας, έβαλαν δικούς τους στην κυβέρνηση, υπαγορεύοντας στον υπουργό οικονομικών, τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και οργάνωσαν την κατάρρευση της οικονομίας, συνδέοντάς την με τα χρέη παραγώγων τα περισσότερα εκ των οποίων δεν τα χρωστάει ο πληθυσμός.

Η Ισλανδία είπε “όχι”, και τελικά βρήκαν τα έγγραφα που έδειχναν ότι το 90% δεν το χρωστούσε η κυβέρνηση αλλά οι κεντρικές τράπεζες που έλεγαν ότι τους χρωστάνε. Δημιουργούν συστήματα απάτης και τα συνδέουν με χρήματα των συντάξεων. Τα υπεραπλουστεύω, αλλά είναι μέρος της κομπίνας. Το ευρώ θα καταποντιστεί αν δεν μπορέσουν να εξασφαλίσουν την Ελλάδα και την καταπιούν.

Θυμηθείτε. Πριν δύο χρόνια η Ιρλανδία ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη χώρα. Αναπτυσσόμενη, όχι πλουσιότερη. Η Ελβετία είναι η πλουσιότερη. Μπήκαν στην ΕΕ, και ξαφνικά φαλίρισαν… Τους είπαν ν’ αυξήσουν τους φόρους και να μειώσουν τις παροχές. Κατόπιν το BBC επιβεβαίωσε ότι δεν χρωστάνε τα περισσότερα λεφτά. Οι ιδιωτικές τράπεζες τους αναλαμβάνουν (take over) με οικονομική κυριαρχία και οικονομική τρομοκρατία.

Ο Max Keizer βρίσκεται μαζί μας από την Αθήνα. Βλέπει τη Βουλή απ’ τον 6ο όροφο. Ακούγονται τα συνθήματα του κόσμου από τη μπαλκονόπορτά του. Είναι πολύ έντονο. Οδομαχίες, επιθέσεις, αστυνομικοί προβοκάτορες. Τους έπιασαν πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα να επιτίθενται σε ειρηνικούς διαδηλωτές τους οποίους ενοχοποίησαν. Επιτίθενται και σε μεσοαστικές γειτονιές. Δημιουργούν μπάχαλο. Μιλάμε σε πρώην βουλευτή, το Γιώργο Νούλα. Ο Δρ. Τόμπρας είναι οικονομολόγος. Είναι εκεί με τον Max Keizer. Max, αυτό που γίνεται γράφει ιστορία. Η Νέα Τάξη θα πέσει αν δε μπορέσει να καταπιεί την Eλλάδα. Είναι υπερβολή αυτό που λέω, ή ακριβές;»

Max Keizer: «Όχι, νομίζω πως είναι ακριβές, Alex. Η Ελλάδα είναι το κρίσιμο σημείο. Πρέπει να μείνει όρθια. Δε θέλουμε να πέσει. Ο Δρ. Τόμπρας, δημοσιογράφος, οικονομολόγος, συνεργάζεται με τον κ. Νούλα και ενημερώνουν τον κόσμο. Θα τον φέρω να πει τι ανακάλυψαν σε ό,τι αφορά το ρόλο που έπαιξε η Goldman Sachs και την προδοσία και το οικονομικό σκάνδαλο. Σου τον παραδίνω.»

Alex Jones: «Πες του να μιλάει δυνατά όπως εσύ. Προχώρα.»

Δρ. Τόμπρας: «Χαίρετε! Πώς είστε;»

Alex Jones: «Καλά κύριε. Ευχαριστώ που ήρθατε. Αναλύστε τα της αγωγής που κάνατε και τις αποδείξεις που έχετε.»

Δρ. Τόμπρας: «Ναι. Η ιδέα ξεκίνησε τον Απρίλη του 2010. Βρέθηκα με τον Έλληνα δικηγόρο, τον κ. Νούλα, με τον οποίο είμαι συνεργάτης, και στην πορεία ανακαλύψαμε ότι 70% του χρέους της ελληνικής κυβέρνησης σήμερα είναι μια συσσώρευση τόκων εδώ και χρόνια. Γιατί ξεπληρώναμε αυτό το κεφάλαιο πολλές φορές και πρέπει να πληρώνουμε δια βίου κεφαλαιοποιήσεις τόκων και τίποτα περισσότερο. Το χρέος που έχει η κυβέρνηση συσσωρεύτηκε στα χρόνια από swaps σε swaps (συμφωνίες ανταλλαγής). Είναι ένα χρέος swaps και τίποτε άλλο.»

Alex Jones: «Οπότε βασίζεται στα παράγωγα.»

Δρ. Τόμπρας: «Και στα παράγωγα. Όπως και νάχει, το χρέος της ελληνικής κυβέρνησης, όπως μεγάλο μέρος των χρεών εδώ στη Νότια Ευρώπη, στα PIGS ας πούμε, είναι μια κομπίνα. Όλο αυτό το χρέος το χρησιμοποιούσε για χρόνια η κυβέρνηση για να έχει την ασφάλεια αυτού του χρέους ώστε να τυπώνει χρήμα. Καταλάβατε; Γιατί το χρέος σήμερα είναι απαραίτητο εργαλείο για να εκτυπώσουν χρήμα οι κεντρικές τράπεζες. Ξέρετε πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια επειδή το σύστημα με το χρυσό είναι ανύπαρκτο που σημαίνει δεν υπάρχει αντίκρισμα σε χρυσό στα χρήματα που εκδίδονται, οι κυβερνήσεις ανακάλυψαν το κυβερνητικό χρέος για να εκδίδουν οι κεντρικές τράπεζες χρήμα. Αυτό είναι σκάνδαλο. Πολύ μεγάλο σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκονται όλες οι χώρες.

Εδώ στην Ελλάδα, με την κρίση και μετά το 2010 που άρχισε το πρόβλημα παίχτηκε ακριβώς το ίδιο παιχνίδι που παίχτηκε στις ΗΠΑ με τα παιχνίδια της Lehman Bros και της AIG. Το ίδιο. CDS σε CDO’s. Εδώ έχουμε CDS σε κρατικά ομόλογα. Το παιχνίδι είναι το ίδιο. Αυτοί που έστησαν το παιχνίδι, επίσης. Ή θα αλλάξει αυτό ή θα πρέπει να εξεγερθούμε όλοι. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε αυτό το χρέος.»

Max Keizer: «Να διακόψω εδώ για μερικές επισημάνσεις. Πρώτον, καλή η σύγκριση που έκανε με τη Lehman Bros και την AIG. Με άλλα λόγια, το ρίσκο των αντισυμβαλλομένων και τα δισεκατομμύρια χρέους.»

Alex Jones: «Οι εταιρίες πούλησαν την απάτη στις κυβερνήσεις. Οπότε είναι δική τους απάτη, δεν τα χρωστάμε. Επειδή μας οδήγησαν σε απάτη θα πάνε φυλακή και τα χρέη διαγράφονται. Αλλά αν μας επιβάλλουν να ξεπληρώσουμε την απάτη, γίνονται οι ιδιοκτήτες μας μέσω της απάτης…»

Max Keizer: «Ουσιαστικά είναι μια αλυσίδα με απάτες. Και αν πέσει ο ένας, στην προκειμένη περίπτωση η Ελλάδα, θα έχουμε κι άλλη οικονομική κατάρρευση όπως το 2008. Επανέρχομαι σε αυτό που είπε ο Δρ. Τόμπρας σε σχέση με το χρέος και τα επιπρόσθετα πανωτόκια του: “ανακαλύψαμε ότι το ίδιο χρέος πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τους τόκους ξαναπουλήθηκε ξανά και ξανά. Το ίδιο κομμάτι χρέους! Ανακαλύψαμε, λοιπόν, ότι μας πουλήσανε το ίδιο χρέος, 10, 20, 30 φορές, και μας ρίξανε 30 φορές τους τόκους στο ίδιο χρέος!”»

Alex Jones: «Μας δείχνετε ξανά και ξανά το ίδιο υποτιθέμενο χρέος και έτσι γίνονται τα παρανοϊκά, όπως με την Bank of America που κάνει κατάσχεση κατοικίας αξίας 1 εκατομμυρίων δολαρίων για την οποία δεν έχουν τίτλο και πληρώθηκε με μετρητά! Καθαρά εγκληματική πρακτική.»

Max Keizer: «Όπως είπα στην αρχή, οι Ευρωπαϊκές τράπεζες κατέχουν το ελληνικό χρέος. Ωστόσο αυτές αγόρασαν ασφάλεια γι’ αυτό το χρέος σε μορφή CDS που τους πούλησαν οι Αμερικανικές τράπεζες. Έτσι οι Αμερικανικές τράπεζες προσπαθούν να κάνουν αφαίμαξη μέχρι θανάτου στην Ελλάδα χωρίς να δηλώσει χρεοκοπία. Παίζουν παιχνίδι με μεγάλα διεθνή ρίσκα. Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, τότε θα βουλιάξουν οι αμερικανικές τράπεζες διότι έχουν την ασφάλεια στο χρέος. Οπότε προσπαθούν να της κάνουν πλήρη αφαίμαξη χωρίς να δηλώσει πλήρη χρεοκοπία.»

Alex Jones: «Πολλοί αδαείς, Αμερικανοί και άλλοι, θα πουν “ας αιμορραγήσει, για να βοηθηθούμε εμείς”. Τότε οι Τραπεζίτες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση εναντίον μας. Όπως και να γίνει θα είναι οδυνηρό. Είναι καιρός να δηλώσει χρεοκοπία, να συλληφθούν οι τραπεζίτες και να γίνει το χρηματικό σύστημα που είπε ο Ron Paul μέσω Κογκρέσου και ελεγχόμενο χρήμα. Ώρα να πέσει το Federal Reserve και το εγκληματικό συνδικάτο του Soros. Μας κρατάνε ομήρους. Θα πονέσει, αλλά θα πονέσει χειρότερα αν αφήσουμε αυτό το τέρας να μας τραβήξει κάτω μαζί του.»

Max Keizer: «Σωστά. Όπως είπα νωρίτερα, δίπλα από αυτό το ξενοδοχείο είναι ένα άλλο όπου ο Steve Forbes και το διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο τρίβουν τα χέρια τους και, λίγα μέτρα από τους διαδηλωτές, συζητάνε πώς θα μοιράσουν τα φιλέτα της Ελλάδας. Το είδατε κι εσείς Δρ. Τόμπρα;»

Δρ. Τόμπρας: «Ναι, ναι. Έκαναν συνάντηση εδώ τον Ιανουάριο του 2010. Φώναξαν εδώ όλους τους διεθνείς καρχαρίες των αγορών. Τους ξέρετε. Ήταν όλοι εδώ, ο Σόρος, όλοι, και οργάνωσαν πρώτα την κατάρρευση και τη χειραγώγηση της ελληνικής αγοράς, και μετά, ακολουθώντας την ίδια φόρμουλα που έκαναν στην Ελλάδα, άρχισαν το ίδιο παιχνίδι σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έκαναν το ίδιο στην Πορτογαλία, την Ιρλανδία και θα ακολουθήσει και η Ιταλία. Μην ανησυχείτε, θα το κάνουν.»

Max Keizer: «Θυμήσου, Alex, 6 μήνες πριν καταρρεύσει η Ισλανδία, έκανα ένα φιλμ για την κατάρρευση και συνάντησα χρηματιστές της Lehman Brothers.
Συζητήσαμε για την κατάρρευση και το νόμισμα της χώρας, και πώς θα κερδίσουν από αυτό. Αυτό κάνουν τώρα. Γκρεμίζουν χώρες, κερδίζουν από την κατάρρευση, χρησιμοποιώντας παράγωγα (derivatives), short selling και naked short selling.
Και καθώς προχωράμε στην αλυσίδα των γεγονότων, τσακίζεις την Ελλάδα, μετά την Ιρλανδία, μετά χτυπάς την Ισπανία, που είναι πολύ μεγαλύτερη και μετά γίνεσαι ένα τέρας και μπορείς να επιτεθείς στη Βρετανία, αλλά και στην Αμερική. Αυτό είναι το τελικό παιχνίδι.»

Alex Jones: «Απολύτως! Το έχουν ήδη πει και πρέπει να φυλακιστούν αμέσως. Είναι οικονομικοί τρομοκράτες. Αλλά υπάρχουν και καλά νέα. Και θέλω την άποψη του Δρα Τόμπρα, στα τελευταία μας λεπτά. Μαξ, το ρεπορτάζ σου σήμερα ήταν ιστορικό, και σ’ ευχαριστώ που μας έδωσες αυτό το αποκλειστικό εδώ στο infowars.com.
Φαίνεται πως αποτυγχάνουν στην Eλλάδα. Τι σημαίνει η πρόθεση του Πρωθυπουργού να παραιτηθεί, και τι έπεται στη συνέχεια;»

Δρ. Τόμπρας: «Μην ανησυχείτε, ο Πρωθυπουργός θα παραμείνει. Δεν θ’ αλλάξει τίποτα εδώ. Διότι δυστυχώς δεν αποφασίζει ο ελληνικός λαός, ούτε η Βουλή των ελλήνων. Αυτοί απλά εκτελούν εντολές απ’ έξω… Απλά εκτελούν εντολές απ’ τις διεθνείς τράπεζες και τους κερδοσκόπους. Πιστέψτε με, αυτό που έγινε χθες και σήμερα στη Βουλή ήταν ντροπή για τη δημοκρατία. Χθες, οι βουλευτές δεν μπορούσαν να μπουν στη Βουλή. Διότι ο κόσμος ήταν απέξω και ήταν πολύ εξοργισμένος. Έκαναν μια κίνηση για να νομίζει ο κόσμος πως άλλαξε κάτι.

Αλλά σήμερα ο Πρωθυπουργός ήταν πάλι στη Βουλή, μίλησε πάλι στην κοινοβουλευτική ομάδα του και είπε απλά ότι τίποτα δεν θ’ αλλάξει, ότι πρέπει να πληρώσουμε τα χρέη από τα παράγωγα, ότι θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε μια ζωή και δε θ’ αλλάξει τίποτα. Αυτό είναι το παιχνίδι, δυστυχώς.»

Alex Jones: «Ακούω ότι οι ευρωπαϊκές αγορές συντρίβονται και πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει ανοιχτά. Αυτό δεν αναζητάμε εδώ, Μαξ;»

Max Keizer: «Προκαλείται εκρηκτική κατάσταση για να υπάρξουν ευκαιρίες συναλλαγών. Το είδαμε και από τη Citybank πριν μερικές εβδομάδες. Διέδωσαν ψευδή φήμη για να κερδοσκοπήσουν από την κίνηση. Κυκλοφορούν πολλές ψευδείς φήμες στις αγορές για να δημιουργηθεί…»

Alex Jones: «Κατάλαβα. Όμως, εν τω συνόλω, η Ελλάδα στέκεται όρθια! Κανείς δεν τρέφει αυταπάτες. Εδώ γίνεται άγρια μάχη. Ο λαός χτυπάει τη γροθιά του. Υπάρχει αίμα στους δρόμους. Σου το λέω από πρώτο χέρι. Δεν θα φύγουν, αλλά δεν θα είναι εύκολη μάχη. Η μάχη ξεκίνησε. Ευχαριστώ, Max Keizer, ευχαριστώ Δρ. Τόμπρα.»

Tags: Alex Jones, CDS, economic terrorists, George Soros, Lehman Bros, Max Keizer, ΔΝΤ, Δρ. Τόμπρας